Cooking is an art and also science.

Mohith Agadi

Săptămâna aceasta poți înregistra un domeniu internet ”delicios” și în același timp poți economisi 36 de euro. Dacă interesul pentru gătit ocupă un loc important în viața ta, atunci domeniul internet .recipes ți se potrivește ”ca o mănușă” (de bucătărie 😊, ținând cont de subiectul abordat).

Este o adevărată tradiție ca anumite secrete gastronomice să se moștenească din generație în generație și să nu fie împărtășite nimănui din afara familiei. Aceste obiceiuri erau păstrate îndeosebi în mediul rural, în trecut, când exista o competiție neoficială între gospodării, iar bucătăresele se trudeau ca mâncarea pregătită de ele să iasă în evidență și să fie lăudată.

În zilele noastre, odată cu dezvoltarea tehnologiei și prezența tot mai mare a internetului în viața cotidiană, este mult mai ușor să găsim rețete, trucuri și sfaturi pentru a avea cele mai reușite feluri de mâncare. Dacă părinții și bunicii noștri apelau la nelipsitele cărți de bucate, ce existau aproape în fiecare casă, noi avem șansa să economisim timp și bani prin căutarea a ceea ce ne interesează în mediul online.

Se pare că în ultimii ani, emisiunile tv cu și despre bucătari au avut un succes fulminant. Pe lângă divertismentul oferit, acestea au și scop educativ. În rolurile principale fiind niște profesioniști cu experiență, lumea interesată de acest subiect a început să îi urmărească din ce în ce mai atent, încercând să asimileze cunoștințe de ajutor în bucătărie.

Extensia .recipes este adresată rețetelor, în special celor culinare și este un sprijin atât pentru cei care vor să învețe, cât și pentru cei care doresc să împărtășească informații utile.

Dacă vrei să fie lesne de înțeles încă de la început că blogul tău este adresat unei anumite categorii de consumatori, atunci poți utiliza .recipes în funcție de segmentul căruia te adresezi: vegani, vegetarieni, celor care țin post, adepții anumitor diete populare, etc.

Nu are importanță dacă gătitul e meseria ta sau dacă e pur și simplu un hobby, atâta timp cât îți dorești să împărtășești cunoștințele și experiențele tale, extensia .recipes te va face ușor de remarcat.

Vrei să înregistrezi un domeniu .recipes?

Mergi la înregistrare .recipes pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 8€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.07.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .recipes. Poți vedea și lista completă de domenii.