Lună: noiembrie 2020

Domeniu internet .plus – extensia săptămânii

What clients are really interested in is honesty, plus a baseline of competence.

Patrick Lencioni

Domeniul internet .plus este potrivit celor care vor să transmită ideea de ”mai mult”. O bună parte din campaniile de marketing se bazează pe diferențierea de concurență, punându-se accent tocmai pe punctele forte ale companiei și pe beneficiile extra pe care le oferă clienților.

Ca și consumatori, cuvântul ”plus” ne duce cu gândul la avantajele pe care le putem primi de la furnizori sau alte gratuități. Companiile pot alege domeniul internet .plus în cazul în care doresc să arate că ele oferă cea mai bună variantă pentru nevoile clienților, cel mai bun raport calitate/preț și cât mai multe avantaje.

Domeniu internet .watch – extensia săptămânii

You may delay, but time will not.

Benjamin Franklin

Domeniul internet .watch este adresat tuturor instrumentelor care măsoară timpul, dar și activităților legate de urmărirea show-urilor, emisiunilor sau filmelor. Este util pentru site-urile companiilor, dar și pentru bloguri sau pentru cei nostalgici.

Din cele mai vechi timpuri, oamenii încercau să găsească metode cât mai exacte care să arate trecerea timpului. Abia din secolul XVII, odată cu inventarea pendulului, se poate spune că ceasurile au devenit mai precise, urmând să evolueze din ce în ce mai mult.

Domeniu internet .gold – extensia săptămânii

Like Liberty, gold never stays where it is undervalued.

John S. Morrill

Săptămâna aceasta poți înregistra un domeniu internet ”strălucitor” și poți economisi 69 euro. Aurul este întâlnit în istoria omenirii încă din cele mai vechi timpuri, fiind folosit chiar și astăzi ca monedă de schimb. Domeniul internet .gold este dedicat acestui material prețios și industriei sale.

Domeniu internet .care – extensia săptămânii

Domeniul internet .care a fost creat pentru a sprijini activitățile ce au ca scop principal grija față de ceilalți. Extensia este potrivită atât pentru îngrijire medicală, cât și pentru acte de caritate.

Pentru a putea avea grijă de ceilalți, mai întâi trebuie să avem grijă de noi: alimentație, activitate fizică, îngrijire corporală, activități de relaxare, meditație, etc. Toate acestea ne pot ajuta să fim sănătoși fizic și psihic.