Like Liberty, gold never stays where it is undervalued.

John S. Morrill

Săptămâna aceasta poți înregistra un domeniu internet ”strălucitor” și poți economisi 69 euro. Aurul este întâlnit în istoria omenirii încă din cele mai vechi timpuri, fiind folosit chiar și astăzi ca monedă de schimb. Domeniul internet .gold este dedicat acestui material prețios și industriei sale.

Extensia internet se potrivește bijuteriilor și artiștilor din această sferă, precum și celor care se ocupă cu prelucrarea aurului. Fiind vorba de un material valoros, segmentul de piață căruia se adresează este bine stabilit, iar domeniul .gold facilitează întâlnirea dintre cerere și ofertă.

.gold poate fi utilizat cu succes și de către casele de amanet sau de brandurile de cosmetice care au diferite linii de produse pe bază de aur. Acestea au apărut destul de recent, dar devin tot mai cunoscute.

De ce să alegi domeniul internet .gold?

  • Este asociat cu performanță, succes și învingători pentru că doar cel mai bun câștigă medalia de aur. În acest sens, domeniul poate fi utilizat fie de către cluburile sportive (și nu numai) care vor să dedice un site campionilor și medaliilor de aur obținute de aceștia de-a lungul timpului, fie de organizatorii diferitelor competiții.
  • Ușor de recunoscut în mediul online. Indiferent dacă vorbim de ateliere de producție sau de persoane pasionate de bijuterii, domeniul .gold anunță vizitatorul de la început despre ce tip de informații va găsi pe pagina respectivă.
  • Transmite ideea de bogăție și calitate superioară. Orice companie care dorește să fie catalogată drept furnizor de produse sau servicii de lux poate folosi extensia .gold în avantajul său. De asemenea, domeniul poate fi utilizat pentru secțiunea de lux a brandurilor, în cazul în care acestea au un portofoliu mai variat.
  • Oferă credibilitate. Tocmai datorită valorii aurului,  cei mai mulți clienți nu îl achiziționează la întâmplare, ci fac niște căutări înainte de a lua o decizie.
  • Nu are nicio restricție la înregistrare.

Vrei să înregistrezi un domeniu .gold?

Mergi la înregistrare .gold pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 7€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.11.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .gold. Poți vedea și lista completă de domenii.