Domeniul internet .care a fost creat pentru a sprijini activitățile ce au ca scop principal grija față de ceilalți. Extensia este potrivită atât pentru îngrijire medicală, cât și pentru acte de caritate.

Pentru a putea avea grijă de ceilalți, mai întâi trebuie să avem grijă de noi: alimentație, activitate fizică, îngrijire corporală, activități de relaxare, meditație, etc. Toate acestea ne pot ajuta să fim sănătoși fizic și psihic.

De-a lungul istoriei au fost nenumărate dezastre cu pierderi inimaginabile, însă compasiunea a fost cea care a stat la baza creării diverselor fundații și strângeri de fonduri care au venit în sprijinul celor afectați.

De când s-a dezvoltat, internetul a ușurat accesul la actele caritabile din întreaga lume prin faptul că foarte multe persoane pot afla informațiile de care au nevoie pentru a participa și a susține aceste activități.

Cine poate înregistra domeniul internet .care?

  • Clinicile medicale. Fie că sunt adresate oamenilor sau animalelor, clinicile pot crea site-uri ușor de accesat și de recunoscut de către cei care au nevoie. Mai mult decât atât, ele chiar pot oferi sfaturi pentru ca pacienții să poată avea grijă singuri de ei și să prevină anumite afecțiuni.
  • Asociațiile și fundațiile umanitare. Pentru că numărul acestora este în creștere, este nevoie să iasă în evidență pentru a fi mai vizibile în mediul online, atât pentru sponsori, cât și pentru persoanele cărora se adresează.
  • Centrele de înfrumusețare și relaxare. Fiecare merită momente de deconectare de la stresul zilnic, iar cu ajutorul unui site bine construit putem să ne facem ușor o părere despre centrul care oferă serviciile de care noi avem nevoie.
  • Producătorii și distribuitorii de produse cosmetice.

Pentru că nu are nicio restricție la înregistrare, extensia .care poate fi utilizată de orice persoană sau companie care are experiențe și informații de împărtășit sau ajutor de oferit.

Vrei să înregistrezi un domeniu .care?

Mergi la înregistrare .care pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 12€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.11.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .care. Poți vedea și lista completă de domenii.