Lună: decembrie 2019

Domeniu internet .homes– extensia săptămânii

Home isn’t where you’re from, it’s where you find light when all grows dark.

Pierce Brown

Una dintre cele mai recente extensii internet, .homes, a apărut în ianuarie 2019 și se adresează domeniului imobiliar. Scurtă, memorabilă și sugestivă, .homes transmite ideea că afacerea ta nu se axează doar pe găsirea unei locuințe, ci pe crearea unui cămin.

Să întâmpinăm sărbătorile de iarnă cu domeniul internet .christmas

Mi-aş dori să închid Spiritul Crăciunului într-un borcan şi să mă bucur de el puțin câte puțin, în fiecare lună.

Harlan Miller

Ținând cont de importanța extraordinară ce i se acordă Crăciunului, merita să i se dedice și un domeniu internet, motiv pentru care în 2014 a fost introdusă pe piață extensia .christmas.

Spre deosebire de restul sărbătorilor, Crăciunul nu se rezumă doar la cele 3 zile din calendar, ci se întinde pe o perioadă mult mai mare, astfel încât putem afirma că este, mai mult decât orice, o stare de spirit.

Domeniu internet .center– extensia săptămânii

Domeniul internet .center a apărut în anul 2014 și este adresat celor care doresc să își facă remarcată prezența în mediul online și vor să fie în centrul atenției.

În ultimii ani, au cunoscut o foarte mare dezvoltare centrele de orice fel din țara noastră, fie că vorbim de centre comerciale, medicale sau de afaceri.

Domeniu internet .bike– extensia săptămânii

Nothing compares to the simple pleasure of riding a bike.

John F Kennedy

În 2014 a apărut domeniul internet .bike și este adresat iubitorilor de sport, biciclete și adrenalină. Nu are nicio restricție la înregistrare, dar totuși are o cerință neoficială: pasiunea. 😊

Dacă ai o afacere cu produse sau servicii adresate bicicliștilor, cu siguranță domeniul internet .bike este pentru tine. Nu există o extensie mai potrivită care să îi convingă pe cei în căutare de informații că se află în locul potrivit și că profesioniștii sunt cei care oferă aceste cunoștințe.

Web hosting cu LiteSpeed inclus

Moș Crăciun vine mai repede în 2019!

Acum toate pachetele de web hosting ale Hosterion includ, fără costuri suplimentare, LiteSpeed!

LiteSpeed este un software server web comercial care aduce îmbunătățiri semnificative de performanță la încărcarea site-urilor web.

Domeniu internet .men– extensia săptămânii

Dacă ai o afacere cu produse sau servicii adresate bărbaților, cu siguranță domeniul internet .men este pentru tine. Acesta se numără printre extensiile lansate relativ recent, mai exact în 2015, și vine în sprijinul comunităților de bărbați din întreaga lume.