Nothing compares to the simple pleasure of riding a bike.

John F Kennedy

În 2014 a apărut domeniul internet .bike și este adresat iubitorilor de sport, biciclete și adrenalină. Nu are nicio restricție la înregistrare, dar totuși are o cerință neoficială: pasiunea. 😊

Dacă ai o afacere cu produse sau servicii adresate bicicliștilor, cu siguranță domeniul internet .bike este pentru tine. Nu există o extensie mai potrivită care să îi convingă pe cei în căutare de informații că se află în locul potrivit și că profesioniștii sunt cei care oferă aceste cunoștințe.

Mersul pe bicicletă este una dintre cele mai practicate activități fizice, întrucât poate fi făcut la orice vârstă și se poate implica întreaga familie. Pe lângă toate beneficiile pe care le are pentru sănătate, poate fi și o metodă bună de a socializa, sau chiar de a te deplasa mai ușor în condițiile traficului aglomerat din zilele noastre.

Cui i se potrivește domeniul .bike?

  • Deținătorii de bloguri din această sferă de activitate pot alege .bike, devenind ușor de remarcat de către cei care le împărtășesc hobby-ul.
  • Magazinele care comercializează biciclete și accesorii își pot promova afacerea cu ajutorul unui site cu extensia .bike.
  • Brandurile care dețin articole sportive pot folosi .bike pentru a diferenția aceste produse și a se adresa mai ușor publicului țintă.
  • Organizațiile de bicicliști își pot ușura comunicarea din mediul online și își pot face mai ușor cunoscute scopurile dacă aleg .bike pentru site-ul lor.

Vrei să înregistrezi un domeniu .bike?

Mergi la înregistrare .bike pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 8€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.12.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .bike. Poți vedea și lista completă de domenii.