Moș Crăciun vine mai repede în 2019!

Acum toate pachetele de web hosting ale Hosterion includ, fără costuri suplimentare, LiteSpeed!

LiteSpeed este un software server web comercial care aduce îmbunătățiri semnificative de performanță la încărcarea site-urilor web.

Performanță sporită

LiteSpeed rulează mai rapid codul PHP și servește conținutul static (imagini, CSS, JavaScript) mai rapid, iar încărcarea serverului este previzibilă oferind o experiența mai bună vizitatorilor, chiar și în vârfurile de încărcare.

Număr mediu de cereri HTTP pe secundă

LiteSpeed este mai eficient și pentru că folosește noi versiuni ale protocoalelor de transmitere de date: HTTP/2, QUIC, TLS/1.3, precum și Brotli – un algoritm modern de compresie a datelor.

Am observat și o scădere a încărcării serverelor web de când am trecut pe LiteSpeed, un alt factor care ajută la servirea mai rapidă a site-urilor și la susținerea unui volum mai mare de trafic.

Hosting WordPress rapid

Cu ajutorul plugin-ului WordPress LiteSpeed Cache se păstrează un cache în memorie la nivelul serverului web, iar website-urile WordPress se încarcă mai rapid. Îți recomandăm să instalezi acest plugin dacă ai un cont de hosting la noi.

Compatibil cu orice website

Un beneficiu important al LiteSpeed este că funcționează cu orice website compatibil cu Apache, funcționează în continuare regulile din .htaccess, inclusiv mod_security și rescrierea URL-urilor cu mod_rewrite. LiteSpeed este compatibil cu CloudLinux, sistemul de operare pe care îl folosim pentru securitate sporită, și este integrat cu cPanel/WHM.

Află mai multe despre LiteSpeed din această prezentare:

*

Conturile existente de shared web hosting au fost deja trecute pe noul server web și orice cont nou de găzduire web va fi creat automat pe un server cu LiteSpeed. Pachetele de hosting Magento și hosting Premium includ, de asemenea, LiteSpeed, având în plus mai multe obiecte cache-abile la nivel de sever web ( în curând vor include un număr nelimitat de obiecte ținute în cache). LiteSpeed este disponibil pentru un cost suplimentar cu pachetele de VPS și servere dedicate.

Mai multe motive să alegi web hosting de la Hosterion

Serviciile noastre flexibile de web hosting îți fac site-ul mai rapid și mai sigur.

Pe lângă LiteSpeed, îți oferim și mai multe motive pentru a alege Hosterion. Următoarele facilități sunt incluse în toate pachetele de hosting fără costuri suplimentare:

  • Protecție cu Web Application Firewall-ul BitNinja
  • Trafic nelimitat. Nu vei avea niciodată costuri suplimentare pentru trafic. În cazul în care pachetele de web hosting shared nu mai sunt suficiente pentru nevoile tale, îți oferim pachete de VPS managed sau un server dedicat.
  • Backup 365. Păstrăm 41 de copii de siguranță ale contului tău de găzduire. Realizăm un backup în fiecare zi și păstrăm ultimele 30 de copii zilnice, precum și ultimele 11 copii lunare. Copiile sunt stocate în alt centru de date pentru a fi acoperit chiar și în cazul unei calamități, iar restaurarea din backup se face gratuit la cererea ta.
  • Fii mai aproape de clienții tăi. Alege unde să îți găzduim site-ul: București, Cluj-Napoca, Amsterdam, Londra, Dallas, Fremont.
  • Adresă IPv6 dedicată. Protocolul IPv6 este viitorul internetului. Comunicare mai rapidă și mai sigură.
  • Premium DNS. Am construit o rețea de aproape 20 de servere DNS plasate prin lume. Cu ajutorul protocolului anycast site-ul tău se încarcă mai repede.
  • Stocare rapidă pe SSD. Site-ul tău se încarcă mai repede pentru că nu este niciun disc rotativ care trebuie să se învârtă ca să servim conținutul tău.
  • Asistență non-stop. Și nu în ultimul rând, cel mai important motiv pentru care clienții aleg serviciile noastre de web hosting este suportul nostru de bun simț. Vei găsi la orice oră și în orice zi un coleg pregătit să te ajute.