Dacă ai o afacere cu produse sau servicii adresate bărbaților, cu siguranță domeniul internet .men este pentru tine. Acesta se numără printre extensiile lansate relativ recent, mai exact în 2015, și vine în sprijinul comunităților de bărbați din întreaga lume.

La fel cum în presa scrisă există reviste adresate bărbaților, și mediul online face această separare. În felul acesta, produsele și serviciile sunt deja diferențiate și nu se mai pierde timp în căutarea lor, iar .men este cea mai sugestivă extensie în acest sens.

Cu toate că nu se impune o diferențiere strictă între activitățile dedicate bărbaților și cele dedicate femeilor, deoarece oricine este liber să aleagă oricare dintre variante, există anumite ramuri preferate, în cea mai mare parte, de una dintre tabere.

Cine poate înregistra domeniul internet .men?

  • Brandurile care au linii de produse dedicate bărbaților, fie că vorbim de îmbrăcăminte, încălțăminte, parfumuri, accesorii, etc, ajung mai ușor la publicul țintă prin intermediul unui site cu extensia .men.
  • Magazinele de cadouri ar putea veni în ajutorul persoanelor care întâmpină greutăți atunci când vor să facă o surpriză celor dragi, și le poate da diverse sugestii.
  • Organizatorii de evenimente, care se adresează în special bărbaților, își pot face promova interesele în mediul online, fiind mai ușor și pentru participanți să afle toate informațiile de care au nevoie.
  • Revistele de sporturi și activități destinate bărbaților.
  • Nu are nicio restricție la înregistrare, așa încât poate fi ales de orice doritor care vrea să împărtășească experiențele lui cu ceilalți bărbați.

Vrei să înregistrezi un domeniu .men?

Mergi la înregistrare .men pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 5€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.12.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .men. Poți vedea și lista completă de domenii.