A pair of skis are the ultimate transportation to freedom.

Warren Miller

Sezonul rece se apropie, iar schiatul reprezintă una dintre primele opțiuni pe care practicanții sporturilor de iarnă o aleg. Domeniul internet .ski a apărut în 2015 pentru iubitorii de adrenalină, în general, și a schiatului, în special.

Inițial, schiatul era folosit doar ca un mijloc de deplasare, urmând să fie transformat într-un sport de către locuitorii Peninsulei Scandinave la începutul secolului XVIII.

Prima competiție de schi sportiv s-a desfășurat în Norvegia în anul 1843, iar la inaugurarea Jocurile Olimpice de Iarnă din Franța (1924) au fost două probe de schi. În ultimii ani, acest sport a devenit din ce în ce mai popular, apărând tot mai multe școli de ski și instructori.

Cui i se potrivește domeniul internet .ski?

Schiorii profesioniști și echipele lor pot ține mai ușor legătura cu fanii prin intermediul unui site cu extensia .ski și le pot oferi toate informațiile de care aceștia sunt interesați.

Instructorii de ski, ghizii montani, hotelurile, agențiile de turism, restaurantele și orice alte afaceri implicate în această activitate sportivă pot alege .ski pentru site-ul lor și vor fi mai ușor remarcați de către clienți în căutările pe internet.

Stațiunile pentru schi și pârtiile își pot crește popularitatea din mediul online, întrucât un site bine construit ajută la promovare și se pot adresa publicului țintă.

Ținând cont de faptul că este cea mai sugestivă extensie și nu are nicio restricție la înregistrare, .ski poate fi înregistrată de către orice iubitor al acestui sport, precum și de toți cei care desfășoară activități în acest domeniu. Este cel mai potrivit pentru ca experiențele și cunoștințele tale să ajungă la ceilalți pasionați de schi.

Ieși în evidență și alege un domeniu .ski pentru site-ul tău pentru a face parte din comunitatea celor ce îți împărtășesc pasiunea pentru acest sport.

Vrei să înregistrezi un domeniu .ski?

Mergi la înregistrare .ski pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 12€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.11.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .ski. Poți vedea și lista completă de domenii.