Lună: decembrie 2017

Domeniu internet .family – extensia săptămânii

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, acordăm mai mult timp familiei și valorilor spirituale. De acceea, săptămâna aceasta îți propunem extensia .family pentru domeniu de internet ușor de reținut și adrese de email pentru întreaga familie.

Ce este CloudLinux?

În momentul în care folosești servicii de găzduire web sau începi să ai contact cu acestea, vei întâlni frecvent în discuții sau tutoriale termenul CloudLinux. Acesta este în special utilizat pentru mediile de găzduire shared acolo unde capacitățile sale speciale aduc stabilitate și siguranță serverelor și implicit utilizatorilor.

Domeniu internet .blog – extensia săptămânii

BLOG este o prescurtare a expresiei englezești „web log” și reprezintă un jurnal online care conține articole periodice ce au de obicei un caracter personal. Termenul de „blog” a apărut în anul 1997, când criticul de artă John Berger și-a denumit propriul site „weblog”.

Domeniu internet .com – extensia săptămânii

 

.com nu mai are nevoie de introducere, fiind cea mai cunoscută extensie din lume. În cele ce urmează îți voi prezenta niște curiozități și o ofertă de nerefuzat pentru această extensie.