Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, acordăm mai mult timp familiei și valorilor spirituale. De acceea, săptămâna aceasta îți propunem extensia .family pentru domeniu de internet ușor de reținut și adrese de email pentru întreaga familie.

Odată cu lansarea a sute de noi extensii, se pot crea adrese virtuale pentru aproape orice, inclusiv pentru adrese de nisă cum este .family. Această adresă poate fi folosită de oameni pentru crearea de domenii de nivel secundar care să includă numele de familie, de exemplu numefamilie .family. Domeniul va oferi familiilor posibilitatea de a cultiva o prezență online puternică și va facilita planificarea pentru petrecerea sărbătorilor, reuniuni și pentru a împărtăși evenimente importante.

Cuvântul „familie” poate fi folosit metaforic pentru a crea mai multe categorii inclusive, cum ar fi comunitatăți online, grupuri cu interese comune, organizații, comunități care împărtașesc aceleași valori spirituale.

Vrei să înregistrezi un domeniu .family?

Mergi la înregistrare .family pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 8€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.12.2017.

Sau citește mai multe despre domenii .family. Poți vedea și lista completă de domenii.