Lună: aprilie 2020

Domeniu internet .uno – extensia săptămânii

Strive to be more than number one—strive to be the greatest number one.

Matshona Dhliwayo

Indiferent de domeniul în care activezi, cel mai important lucru e să fii cel mai bun. Fiecare dintre noi își dorește, încă din copilărie, să ocupe primul loc și utilizăm cele mai multe resurse pentru a-l obține. Bineînțeles că preocuparea nu ia sfârșit în momentul în care am ajuns în top, ci se transformă în dorința de a rămâne acolo.

Domeniul internet .uno își propune să transmită o imagine de câștigător și este destinat site-urilor care au ca public țintă vorbitorii de limba latină.

Domeniu internet .cam- extensia săptămânii

Photography is the story I fail to put into words.

Destin Sparks

Într-o lume în care social media a ajuns să ocupe o mare parte din viața de zi cu zi, impactul pe care îl are asupra noastră este direct proporțional cu atenția care i se oferă, atât în plan personal cât și profesional. Rețelele de socializare se bazează în cea mai mare măsură pe imagini, iar industria foto-video a cunoscut și ea o dezvoltare la fel de mare în ultimii ani.

Domeniul internet .cam a apărut în 2016 și este prescurtarea cuvântului ”camera”, fiind dedicat fotografiilor și filmărilor, creând o comunitate printre pasionații acestor activități.

Domeniu internet .email- extensia săptămânii

I want to do business with a company that treats emailing me as a privilege, not a transaction.

Andrea Mignolo

Istoria e-mail-ului (prescurtarea de la ”electronic – mail” = ”poștă electronică”) a început în anii ’60, iar de atunci a cunoscut o continuă dezvoltare, ajungând astăzi să fie considerată cea mai utilizată metodă de comunicare în lumea digitală.

Dezvoltarea internetului a atras după sine și dezvoltarea acestei căi de corespondență, fiind folosită în prezent atât în interes profesional, cât și personal, iar în 2014 a fost creat domeniul internet .email.

Domeniu internet .courses – extensia săptămânii

Anyone who stops learning is old, whether at twenty or eighty. Anyone who keeps learning stays young.

Henry Ford

Datorită dezvoltării internetului și a activității intense desfășurate în mediul online, în 2015 a apărut domeniul internet .courses cu scopul de a facilita interacțiunea dintre cei care doresc să urmeze diferite cursuri și cei care le oferă.

.courses este o extensie sugestivă, nu are nicio restricție la înregistrare și ușurează atât căutările celor interesați, cât și promovarea profesioniștilor care sunt dornici să împărtășească din cunoștințele lor.