Strive to be more than number one—strive to be the greatest number one.

Matshona Dhliwayo

Indiferent de domeniul în care activezi, cel mai important lucru e să fii cel mai bun. Fiecare dintre noi își dorește, încă din copilărie, să ocupe primul loc și utilizăm cele mai multe resurse pentru a-l obține. Bineînțeles că preocuparea nu ia sfârșit în momentul în care am ajuns în top, ci se transformă în dorința de a rămâne acolo.

Domeniul internet .uno își propune să transmită o imagine de câștigător și este destinat site-urilor care au ca public țintă vorbitorii de limba latină.

Internetul vine în ajutorul nostru pentru a reuși să ne transmitem ideile, iar imaginea creată în mediul online este ideal a fi cât mai apropiată de cea reală. În cazul extensiei .uno, este lesne de înțeles că cei care o aleg pentru site-ul lor își doresc o imagine de învingători.

Facând parte din domeniile internet relativ recente, .uno a apărut în 2014 și este adresat atât brandurilor, cât și blogger-ilor. Este scurt, memorabil, ușor de remarcat și nu are nicio restricție la înregistrare, fiind potrivit oricărui doritor din orice sferă de activitate, cu precădere celor adresate publicului vorbitor de limba latină.

.uno se adresează și iubitorilor jocului de cărți ce poartă același nume. Fie că este vorba de varianta originală sau de cea online, domeniul .uno atrage atenția asupra activității site-ului și poate crea o comunitate printre cei care împărtășesc aceeași pasiune.

Asigură-te că te faci remarcat în mediul online și că ești asociat cu tabăra învingătorilor, alegând un domeniu .uno.

Vrei să înregistrezi un domeniu .uno?

Mergi la înregistrare .uno pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 10€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.04.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .uno. Poți vedea și lista completă de domenii.