Photography is the story I fail to put into words.

Destin Sparks

Într-o lume în care social media a ajuns să ocupe o mare parte din viața de zi cu zi, impactul pe care îl are asupra noastră este direct proporțional cu atenția care i se oferă, atât în plan personal cât și profesional. Rețelele de socializare se bazează în cea mai mare măsură pe imagini, iar industria foto-video a cunoscut și ea o dezvoltare la fel de mare în ultimii ani.

Domeniul internet .cam a apărut în 2016 și este prescurtarea cuvântului ”camera”, fiind dedicat fotografiilor și filmărilor, creând o comunitate printre pasionații acestor activități.

Rețelele de socializare au în prim plan imaginile, iar poveștile din spatele lor vin ulterior. Conform zicalei ”o poză face cât o mie de cuvinte”, atenția care li se acordă fotografiilor este extrem de mare.

Dacă activitatea ta principală include fotografiere, filmare video, streaming, vlogging,etc, extensia .cam îți vine în ajutor pentru a te face cunoscut și remarcat. Ca în orice domeniu de activitate, și aici sunt din ce în ce mai multe persoane care oferă astfel de servicii, de aceea este indicat să te diferențiezi de concurență.

.cam este o extensie scurtă, sugestivă, ușor de memorat și nu are nicio restricție la înregistrare, astfel că este potrivită tuturor. Fie că vorbim de bloguri personale sau de firme specializate în acest domeniu, oricine poate alege .cam pentru a se asigura că ajunge la publicul țintă.

Producătorii de camere foto și video informează de la prima accesare a site-ului care este domeniul lor de activitate dacă aleg .cam, inspirând încredere, iar vizitatorilor le este mai ușor să găsească informațiile potrivite pe pagina potrivită.

Alege un domeniu .cam pentru ca site-ul tău să fie primul accesat de cei în căutare de informații de la profesioniști.

Vrei să înregistrezi un domeniu .cam?

Mergi la înregistrare .cam pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 10€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.04.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .cam. Poți vedea și lista completă de domenii.