Lună: octombrie 2020

Domeniu internet .capital – extensia săptămânii

Capital goes where it is welcome and stays where it is well treated.

Walter Wriston

Domeniul internet .capital este o investiție care aduce un plus imaginii companiei prin transmiterea ideii de profesionalism. Este o extensie relativ nouă, sugestivă și nu are nicio restricție la înregistrare.

Termenul ”capital” poate fi privit din două puncte de vedere principale: pe de-o parte avem înțelesul economic al cuvântului, iar pe de altă parte se poate referi și la capitala unei țări.

Domeniu internet .careers – extensia săptămânii

The question isn’t who is going to let me; it’s who is going to stop me.”

Ayn Rand

În societatea modernă, părinții și copiii încep să își construiască diverse scenarii pentru viitoarea carieră a celor mici încă din copilărie. Dovadă stă clasica întrebare ”Ce vrei să te faci când vei fi mare?”, întrebare pe care, cel mai probabil, am primit-o cu toții.

Domeniu internet .tours – extensia săptămânii

It is good to have an end to journey toward; but it is the journey that matters in the end.

Ernest Hemingway

Domeniul internet .tours face referire, în primul rând, la călătorie și turism. De-a lungul timpului, agențiile de turism au creat și dezvoltat produse astfel încât să acopere cât mai multe nevoi.

Indiferent de preferințele tale, cu siguranță există cineva care să ofere un pachet turistic pe placul tău.

Domeniu internet .finance – extensia săptămânii

The real tragedy of the poor is the poverty of their aspirations.

Adam Smith

Domeniul internet .finance este dedicat activităților financiare, oferind credibilitate și o vizibilitate mai mare în mediul online.

Este potrivit atât pentru site-urile companiilor, cât și pentru blogurile celor care sunt în măsură să ofere sfaturi sau să împărtășească experiențe.