The question isn’t who is going to let me; it’s who is going to stop me.”

Ayn Rand

În societatea modernă, părinții și copiii încep să își construiască diverse scenarii pentru viitoarea carieră a celor mici încă din copilărie. Dovadă stă clasica întrebare ”Ce vrei să te faci când vei fi mare?”, întrebare pe care, cel mai probabil, am primit-o cu toții.

Sunt situații în care este necesară pregătirea de la vârste foarte mici pentru a avea o carieră de succes, cum este în cazul sportivilor de performanță. Însă, niciodată nu este prea târziu să ne descoperim noi interese și abilități și să pornim pe un drum nou.

Cui i se potrivește domeniul internet .careers?

  • Firmelor de recrutare. Mai puțin cunoscute la noi decât în alte țări din Europa, firmele de recrutare sunt un bun intermediar între candidați și angajatori. Extensia .careers este sugestivă și poate atrage atenția și celor care vor să obțină un loc de muncă, dar și celor care îl oferă.
  • Consilierilor în carieră. Acest tip de consiliere este adresat absolvenților care doresc să înceapă viața profesională, însă au dubii cu privire la ceea ce își doresc sau ce anume li se potrivește. De asemenea, consilierea în carieră este utilă șomerilor sau celor care simt că trebuie să facă o schimbare.
  • Agențiilor care oferă cursuri și training-uri. Cariera este definită ca fiind ”traseul profesional parcurs de o persoană prin învăţare, perfecţionare, experienţă şi muncă”. Pentru a reuși este nevoie de o îmbunătățire continuă. Chiar dacă am ajuns într-o anumită poziție pe care ne-o doream, învățarea nu se oprește aici.
  • Companiilor care pun la dispoziție internship-uri. Aceasta este o metodă foarte bună pentru cei fără experiență de a se familiariza cu tot ce presupune un loc de muncă, fiind un bonus în carieră.

Pentru că nu are nicio restricție la înregistrare, .careers poate fi folosit de oricine care poate contribui la dezvoltarea profesională a celor interesați.

Vrei să înregistrezi un domeniu .careers?

Mergi la înregistrare .careers pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 7€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.10.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .careers. Poți vedea și lista completă de domenii.