Domeniu internet .training- extensia săptămânii

Leadership and learning are indispensable to each other.

John F. Kennedy

Avantajul domeniului internet .training este că se potrivește în toate profesiile deoarece nevoia de pregătire și perfecționare, atât intelectuală, cât și fizică, este continuă.

Ținând cont că multe dintre aceste activități s-au mutat în mediul online, e foarte important ca site-ul tău să fie ușor de găsit și de utilizat, iar extensia internet să fie potrivită cu temele abordate.

În ceea ce privește latura fizică, .training este adresat site-urilor care se axează pe antrenamente, de la sporturi de performanță până la cele pentru începători. Numele site-ului poate fi format din numele activității urmat de .training.

Din punct de vedere al antrenării minții, cursurile online și webinariile sunt metode de pregătire suplimentară în timpul studiilor și după terminarea lor.

Rolul domeniului este să atragă atenția asupra subiectului pe care se concentrează site-ul respectiv. În felul acesta, cei care își doresc să înceapă diverse programe de antrenament sau cursuri de specializare, vor fi atrași de extensia .training și vor ști că acolo găsesc ce au nevoie.

Cui i se potrivește domeniul internet .training?

 • Instructorilor de fitness. Fie că vorbim de antrenamente online sau de promovarea unor programe din sala de fitness, .training atrage publicul interesat de îmbunătățirea condiției fizice.
 • Atleților.
 • Sălilor de sport.
 • Site-urilor de dezvoltare personală.
 • Organizatorilor de cursuri de specializare, indiferent de domeniul de activitate. Oricând pot apărea noi interese și dorința de învățare, iar extensia .training ne poate ajuta să accesăm mai ușor paginile potrivite.
 • Consultanților în carieră și celor care oferă sfaturi privind schimbarea meseriei sau intrarea pe piața muncii.

Exemple de domenii .training înregistrate: jbfit.training, aku.training.

Alte domenii internet relevante pentru învățat și îndrumare: .courses, .carrers și .coach.

Vrei să înregistrezi un domeniu .training?

Mergi la înregistrare .training pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 12€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.03.2021

Sau citește mai multe despre domenii .training. Poți vedea și lista completă de domenii.

Pagina anterioară

Domeniu internet .press – extensia săptămânii

Pagina următoare

Domeniu internet .services – extensia săptămânii

 1. Marcel

  Pe cati ani se poate inregistra maxim un .training?Reducerea e pe toti ani de la prima inregistrare?

  Si la ce pret va fi reinnoirea?

 2. Domeniile .training se pot inregistra pe maxim 10 ani, reducerea este valabila doar pentru primul an, iar reinnoirea va fi la pretul normal de 25 euro + TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *