You are what you do, not what you say you’ll do.

Carl Gustav Jung

Domeniul internet .services a fost creat pentru a ușura întâlnirea dintre cerere și ofertă în ceea ce privește prestarea serviciilor. Dacă înainte erau necesare îndelungi căutări până la găsirea unui furnizor, cu ajutorul internetului, accesul la informații este la îndemâna oricui acum.

Suntem înconjurați de servicii la orice pas și în toate domeniile: medical, bancar, educațional, informatic, de transport, asigurări etc. Pentru orice prestator se potrivește extensia .services.

Pentru a fi și mai ușor de înțeles de clienți, numele site-ului poate fi format din activitatea desfășurată, urmată de .services.

Chiar și serviciile de reparații pentru casă sunt la câteva click-uri distanță. Pe lângă rapiditate, tot mediul online este cel care ne ajută să aflăm experiențele altor clienți sau le putem împărtăși ale noastre.

Este un domeniu unde calitatea este aspectul cel mai căutat și părerile clienților existenți sunt extrem de importante pentru cei potențiali.

Care sunt avantajele domeniului .services?

  • Este sugestiv pentru activitatea desfășurată.
  • Transmite ideea de calitate și profesionalism.
  • Poate fi ales de către companiile care au mai multe departamente, dar doresc să separe produsele de servicii. În felul acesta, clienții economisesc timp și știu exact ce site să acceseze.
  • Este potrivit în orice activitate.
  • Reprezintă o bună alternativă la .com, fiind specific serviciilor și poate diferenția site-ul în căutările utilizatorilor.
  • Poate fi cu succes folosit de către firme, bloguri sau prestatori care vor să își crească numărul de clienți.

Dacă lucrezi în domeniul serviciilor și vrei să ai un plus în fața concurenței, atunci .services este pentru tine.

Alte extensii internet asemănătoare: .works, .expert, .help, .repair.

Vrei să înregistrezi un domeniu .services?

Mergi la înregistrare .services pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 5€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.04.2021.

Sau citește mai multe despre domenii .services. Poți vedea și lista completă de domenii.