Rolul extensiei .town este de a ajuta locuitorii orașelor să păstreze legătura în comunitatea lor și să afle cât mai repede informațiile care le pot fi de folos.

Un studiu de la Havard despre fericire concluzionează că oamenii care trăiesc în comunități sunt mai fericiți și trăiesc mai mult. Așadar, acestea au o importanță foarte mare în viața fiecăruia, iar internetul le susține.

Domeniul .town este dedicat afacerilor locale și organizațiilor non-profit care se adresează cetățenilor unui oraș. În felul acesta, se comunică mai ușor scopul, iar localnicii pot afla de existența lor.

În ultima perioadă există multe campanii de susținere a producătorilor locali și domeniul .town poate atrage atenția asupra paginilor web unde se promovează astfel de idei.

De asemenea, .town este potrivit pentru brandurile internaționale care doresc să creeze site-uri diferite în funcție de orașele unde au magazine.

Cine poate înregistra domeniul internet .town?

  • Centrele de informare turistică. Fiecare oraș are obiective ce merită vizitate și curiozități ce trebuie aflate, iar alăturarea dintre numele localității și extensia .town poate atrage atenția turiștilor.
  • Organizatorii de evenimente. Există foarte multe evenimente promovate în mediul online și este posibil să nu afli tocmai de unele care te-ar interesa, iar prezentarea acestora în funcție de oraș ar fi un ajutor pentru cei din apropierea locului de desfășurare.
  • ONG-urile. Acestea au un impact mare asupra comunităților și le poate convinge să lupte pentru anumite scopuri.
  • Administrația locală.
  • Centrele comerciale.
  • Restaurantele și cafenelele.
  • Bibliotecile.

Pentru că nu are restricții la înregistrare, domeniul .town este potrivit pentru oricine simte că are ceva de spus despre activitățile dintr-un oraș și poate contribui la promovarea acestuia.

Câteva site-uri: pony.town, heavy.town, nlp.town.

Alte extensii relevante pentru orașe: .city, .center, .info.

Vrei să înregistrezi un domeniu .town?

Mergi la înregistrare .town pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 7€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.04.2021.

Sau citește mai multe despre domenii .town. Poți vedea și lista completă de domenii.