Domeniu internet .city – extensia săptămânii

Pentru prima dată în istoria omenirii, mai multe persoane locuiesc în orașe decât în zonele rurale. Orașele oferă confortul magazinelor și restaurantelor, avantajul economic de a nu fi nevoit să deții o mașină și avantajul cultural al artelor, al muzicii și al teatrului. Toate aceste avantaje pot fi unite și puse la îndemâna localnicilor și turiștilor prin achiziționarea unui domeniu internet .city.

Posibilitățile sunt nelimitate pentru înregistrările de nume de domenii .city. De la instituții ale statului, evenimente sociale la cluburi sau lanțuri de magazine, este atât de ușor să îți creezi numele de domeniu internet care să capteze instant atenția și să îți faciliteze  strategia de marketing.

Cauți o modalitate de a atrage vizitatori în orașul tău sau de a oferi informații pertinente locuitorilor? .city te poate ajuta, oferind orașelor o platformă distinctă și focusată pe interesele locuitorilor sau ale turiștilor.

Recomandăm înregistrarea unui domeniu internet .city și pentru:

  • Agenții de turism
  • Galerii de artă și muzee
  • Bloggeri
  • Ghizi turistici
  • Instituții de învățământ
  • Forumuri

Vrei să înregistrezi un domeniu .city?

Mergi la înregistrare .city pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 5€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.07.2018.

Sau citește mai multe despre domenii .city. Poți vedea și lista completă de domenii.

Pagina anterioară

Domeniu internet .art – extensia săptămânii

Pagina următoare

Domeniu internet .zone – extensia săptămânii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *