Life is more beautiful when you meet the right hairdresser.

Peter Coppola

Începând cu 2 martie 2021 a fost lansat domeniul internet .hair și este dedicat îngrijirii părului, o industrie aflată într-o continuă dezvoltare.

Ce altă modalitate mai bună să atragă atenția pot găsi brandurile de produse adresate părului, dacă nu extensia .hair?  Fie că sunt profesioniste sau de nișă, din moment ce se găsesc pe un site ce are adăugat .hair, aceste produse inspiră încredere.

Persoanele decise să își schimbe culoarea părului au astăzi la dispoziție multe variante. Dacă înainte erau comercializate câteva nuanțe, acum și culorile extravagante sunt la îndemână. Companiile care se adresează acestor clienți pot fi remarcate mai ușor dacă folosesc .hair.

Sunt fericiți cei care găsesc un stilist bun, care să le înțeleagă nevoile, iar dat fiind faptul că numărul acestora este în creștere, orice hairstilist își poate crea o imagine cât mai bună în mediul online și se poate promova.

Cui i se potrivește domeniul internet .hair?

  • Hairstilistilor.
  • Producătorilor și distribuitorilor de produse destinate îngrijirii părului.
  • Blogurilor care țin urmăritorii la curent cu cele mai noi tendințe în materie de coafuri.
  • Brandurilor internaționale care au un portofoliu vast de produse și care pot face o distincție între cele adresate părului și celelalte, alegând .hair
  • Agențiilor care oferă cursuri de calificare pentru hairstilisti.
  • Revistelor de profil.

Domeniul nu are nicio restricție la înregistrare. Dacă faci parte din această industrie sau își place să ai grijă de părul tău și al altora, atunci .hair este pentru tine.

Numele site-ului poate fi format fie în funcție de comunitatea căreia te adresezi, fie poți utiliza numele tău sau al brandului pe care îl reprezinți.

Alt extensii nou lansate dedicate îngrijirii și frumuseții:  .beauty, .skin, .makeup.

Vrei să înregistrezi un domeniu .hair?

Mergi la înregistrare .hair și poți înregistra domeniul la prețul de 12€ + TVA/an.

Sau citește mai multe despre domenii .hair. Poți vedea și lista completă de domenii.