Never spend your money before you have it.

Thomas Jefferson

Domeniul internet .cash a fost creat pentru sectorul financiar. Numele extensiei provine din limba engleză și înseamnă ”numerar”, așadar este potrivită pentru companiile și persoanele ce prestează astfel de servicii.

Când vine vorba de bani și internet, încrederea este aspectul cel mai căutat, de aceea sunt foarte importante imaginea creată și părerile clienților în momentul în care întreprinzi asemenea acțiuni. Oamenii, în general, preferă să se informeze mult înainte de a lua o decizie sau de a apela la serviciile unei companii din această sferă de activitate.

.cash este potrivit pentru toate site-urile ce abordează subiectul banilor, fie că vorbim de instituții financiare bancare/nebancare, tranzacții online, investiții sau aplicații. Poate fi utilizat atât de companii, cât și de bloggeri.

De asemenea, agențiile care oferă cursuri de specializare în acest domeniu pot fi găsite mai ușor de persoanele dornice să învețe, dacă au un site bine construit și cu extensia potrivită.

Este o activitate unde concurența este destul de mare, așadar oricare dintre cele menționate mai sus poate să se diferențieze și să aibă un plus alegând .cash, fiind un domeniu internet ușor de transmis și de memorat.

Care sunt avantajele domeniului .cash?

  • Este sugestiv pentru toate activitățile ce includ operațiuni cu numerar.
  • Oferă încredere utilizatorilor că informațiile pe care le primesc pe pagina web respectivă vin de la profesioniști.
  • Ușor de înțeles la nivel internațional, întrucât ”cash” este un cuvânt folosit în multe limbi.
  • Atrage atenția celor în căutare de investiții.
  • Nu are restricții la înregistrare.

Dacă ai cunoștințe financiare și vrei să le împărtășești prin intermediul unui blog sau îți dorești un site care se concentrează pe aceste subiecte, atunci domeniul .cash ți se potrivește.

Alte extensii despre bani și finanțe: .money, .finance, .credit.

Vrei să înregistrezi un domeniu .cash?

Mergi la înregistrare .cash pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 5€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.04.2021.

Sau citește mai multe despre domenii .cash. Poți vedea și lista completă de domenii.