The real tragedy of the poor is the poverty of their aspirations.

Adam Smith

Domeniul internet .finance este dedicat activităților financiare, oferind credibilitate și o vizibilitate mai mare în mediul online.

Este potrivit atât pentru site-urile companiilor, cât și pentru blogurile celor care sunt în măsură să ofere sfaturi sau să împărtășească experiențe.

Pentru fiecare dintre noi finanțele ocupă un loc foarte important. Acestora li se acordă o atenție deosebită întrucât de ele depinde, într-o măsură mai mică sau mai mare, calitatea vieții. Dacă vorbim despre solicitarea sfaturilor în acest domeniu, cu siguranță, precauția stă la baza tuturor deciziilor.

Domeniul .finance este potrivit oricărei instituții financiare bancare sau nebancare, precum și agențiilor și consultanților financiari. De asemenea, poate fi folosit de către orice pasionat.

Meseria de consultant financiar este recent apărută în țara noastră, însă popularitatea ei este în creștere. Consultanții au rolul de a ne învăța cum să economisim și cum să ne realizăm obiectivele din punct de vedere financiar.

De ce să alegi domeniul internet .finance?

  • Este cea mai sugestivă extensie pentru domeniul financiar.
  • Inspiră încredere vizitatorilor site-ului. Ținând cont de importanța acordată resurselor financiare, sfaturile nu vor fi acceptate așa ușor și nici de la oricine. Ai nevoie să fii perceput ca un profesionist, dar și să fii foarte bun în ceea ce faci, pentru ca actualii clienți să te recomande și altora.
  • Poate crea comunități printre cei preocupați de aceleași subiecte și îi ajută să se găsească mai ușor.
  • Nu are nicio restricție la înregistrare. Ai nevoie doar de cunoștințe financiare și pasiune pentru acest domeniu, iar .finance te va ajuta să devii cunoscut în mediul online.

Vrei să înregistrezi un domeniu .finance?

Mergi la înregistrare .finance pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 12€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.10.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .finance. Poți vedea și lista completă de domenii.