It is good to have an end to journey toward; but it is the journey that matters in the end.

Ernest Hemingway

Domeniul internet .tours face referire, în primul rând, la călătorie și turism. De-a lungul timpului, agențiile de turism au creat și dezvoltat produse astfel încât să acopere cât mai multe nevoi.

Indiferent de preferințele tale, cu siguranță există cineva care să ofere un pachet turistic pe placul tău.

Pe piață există suficiente opțiuni pentru turiști: circuite naționale, internaționale, regionale, cu diverse teme sau cu diferite mijloace de transport. Cu toate că extensia internet este deja sugestivă pentru cei care oferă asemenea servicii, pentru a fi și mai bine definit, numele site-ului poate fi compus din caracteristica principală a traseelor urmată de .tours.

Un tip de turism mai puțin cunoscut, dar totuși practicat, este turismul negru sau întunecat. Acesta face referire la vizitarea unor locuri cu semnificație tristă sau înspăimântătoare. În România, atracția principală în acest sens este Dracula, de aceea există diverse excursii cu această tematică.

Cine poate înregistra domeniul .tours?

  • Agențiile de turism.
  • Organizatorii de trasee turistice. Este un nume sugestiv și atrage atenția celor interesați. Turiștii au nevoie de cât mai multe informații înainte de a alege un traseu, pentru a fi siguri că sunt pregătiți și că li se potrivește.
  • Traseele adresate unui anumit segment. Cum scriam la începutul articolului, sunt mai multe tipuri de turism și este foarte important să ajungă informațiile la segmentul țintă. De exemplu: halloween.tours, adrenalin.tours, romantic.tours, etc.
  • Companiile al căror nume conține cuvântul ”tours”.
  • Pasionații de călătorii care doresc să împărtășească experiențele prin intermediul unui blog.
  • Deși ”tours” este asociat cel mai des cu domeniul turistic, acesta este întâlnit și la competițiile de ciclism.
  • În ultima vreme a apărut și varianta unor tururi virtuale a diverselor obiective turistice, tururi care îți oferă o experiență cu totul diferită.

Vrei să înregistrezi un domeniu .tours?

Mergi la înregistrare .tours pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 7€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.10.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .tours. Poți vedea și lista completă de domenii.