Limba

Găzduire Windows Basic

 • 10 GB spațiu stocare SSD
 • Trafic nelimitat
 • 3 domenii găzduite
5 € / lună
economisești 5 € la plata anuală
comandă

Găzduire Windows Standard

 • 15 GB spațiu stocare SSD
 • Trafic nelimitat
 • 7 domenii găzduite
8 € / lună
economisești 8 € la plata anuală
comandă

Găzduire Windows Plus

 • 25 GB spațiu stocare SSD
 • Trafic nelimitat
 • 15 domenii găzduite
16 € / lună
economisești 16 € la plata anuală
comandă

Găzduire Windows Advanced

 • 40 GB spațiu stocare SSD
 • Trafic nelimitat
 • Domenii găzduite nelimitat
30 € / lună
economisești 30 € la plata anuală
comandă

Găzduire Windows Ultra

 • 70 GB spațiu stocare SSD
 • Trafic nelimitat
 • Domenii găzduite nelimitat
60 € / lună
economisești 60 € la plata anuală
comandă

Toate pachetele de găzduire Windows includ certificate SSL gratuite

Toate conturile de găzduire web beneficiază de certificate SSL gratuite pentru toate domeniile găzduite. Citește mai multe despre certificate SSL.

Panou de control: Plesk for Windows
SQL Server 2014 Web Edition, ASP, ASP.NET 3.5 si 4.6.1, PHP 5.x (5.2 - 5.6), MySQL 5, MSSQL 12. Aplicațiile web sunt izolate în Application Pool-uri separate.

Hosterion oferă filtre anti-spam multiple. Garantăm blocarea a 99% din mesajele spam. Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să testați protecția anti-spam oferită.

Dorești mai multă flexibilitate pentru proiectul tău?
Alege un server virtual privat (VPS) unmanaged cu Windows Server 2016

Hosterion oferă găzduire pe servere proprii ce sunt colocate în București, centrul de date de pe Sos. Fabrica de Glucoză Nr.11B.
Plata se face în lei la cursul BNR. Prețurile nu includ TVA (19%).

* Domeniile gratuite și reducerile la domenii se aplică doar pentru comenzile de găzduire cu plata pe un an. Reducerea se acordă pentru un sigur domeniu.

1 GB = 1000 MB

Certificate SSL gratuite

Îți oferim certificate SSL gratuite pentru toate domeniile pe care le găzduim. Oricâte domenii ai avea și orice pachet de hosting alegi. Instalează certificatele printr-un singur click din panoul de control. Citește mai multe despre certificate SSL.

Migrare gratuită a conturilor de găzduire web

Dacă ai deja site-ul găzduit la un alt furnizor ne ocupăm noi de mutare fără costuri suplimentare și fără downtime. Pregătim și testăm din timp migrarea, alegem împreună un moment potrivit, din zi sau din noapte, pentru a face mutarea.

Migrarea conturilor de găzduire web este gratuită în cazul transferurilor cPanel-cPanel și Plesk-cPanel. Dacă furnizorul anterior nu folosește cPanel sau Plesk va trebui făcută o migrare manuală, care de obicei nu este gratuită. Vom evalua fiecare situație particulară și te vom informa asupra metodei de transfer și asupra costurilor.

Uptime găzduire 99,9%

Îți garantăm o disponibilitate a serviciului de găzduire web de 99,9% pe an.

Asistență 24/7

Tehnicienii noștri sunt disponibili să vă ofere suport tehnic prin email sau telefon 24 de ore din 24, 7 zile din 7 și 365 de zile pe an (în unii ani chiar mai mult). Contactează-ne la orice oră din zi sau din noapte.

Site-urile găzduite la noi sunt monitorizate non-stop, iar colegii de la suport tehnic servicii găzduire web lucrează în sistemul de 12/24, 12/48. Astfel este tot timpul un tehnician disponibil și, în același timp, angajații noștri beneficiază de zile libere pentru a se putea odihni.

Găzduire web disponibilă global

Pentru ca site-ul tău să fie cât mai aproape geografic și să se încarce cât mai repede pentru publicul tău țintă, poți alege poziția geografică unde să fie găzduit site-ul tău. Avem propriile servere și echipamente de rețea în centre de date din următoarele locații: București, Londra, Amsterdam, Dallas și Fremont.

Găzduire web pe IPv6

Infrastructura Hosterion este pregătită pentru viitor: funcționează atât pe clasicul IPv4, cât și pe IPv6. Standardul IPv4 a apărut în anii '70. Nu este de mirare că acestă versiune și-a atins limitele și a fost necesară apariția unei noi versiuni care să includă suficiente numere (adrese IP) pentru a face față multitudinii de dispozitive conectate la internet. Pachetele de găzduire web includ o adresă IPv6 dedicată fără costuri suplimentare, iar conectarea prin IPv4 este disponibilă în continuare.

Credit Google AdWords

Nu este suficient să ai un site web. Ca să îți atingi obiectivele trebuie să îl și promovezi.
Te sprijinim să primești un credit de 200 de lei ca să îți promovezi site-ul cu Google AdWords. Citește mai multe despre cupoane Google AdWords.