Limba

Găzduire Windows Basic

 • 10 GB spațiu stocare SSD
 • Trafic nelimitat
 • 3 domenii găzduite
5 € / lună
economisești 5 € la plata anuală
comandă

Găzduire Windows Standard

 • 15 GB spațiu stocare SSD
 • Trafic nelimitat
 • 7 domenii găzduite
8 € / lună
economisești 8 € la plata anuală
comandă

Găzduire Windows Plus

 • 25 GB spațiu stocare SSD
 • Trafic nelimitat
 • 15 domenii găzduite
16 € / lună
economisești 16 € la plata anuală
comandă

Găzduire Windows Advanced

 • 40 GB spațiu stocare SSD
 • Trafic nelimitat
 • Domenii găzduite nelimitat
30 € / lună
economisești 30 € la plata anuală
comandă

Găzduire Windows Ultra

 • 70 GB spațiu stocare SSD
 • Trafic nelimitat
 • Domenii găzduite nelimitat
60 € / lună
economisești 60 € la plata anuală
comandă

Toate pachetele de găzduire web Windows includ certificate SSL gratuite

Toate conturile de găzduire web beneficiază de certificate SSL gratuite pentru toate domeniile găzduite. Citește mai multe despre certificate SSL.

Panou de control: Plesk for Windows
SQL Server 2014 Web Edition, ASP, ASP.NET 3.5 si 4.6.1, PHP 5.x (5.2 - 5.6), MySQL 5, MSSQL 12. Aplicațiile web sunt izolate în Application Pool-uri separate.

Hosterion oferă filtre anti-spam multiple. Garantăm blocarea a 99% din mesajele spam. Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să testați protecția anti-spam oferită.

Dorești mai multă flexibilitate pentru proiectul tău?
Alege un server virtual privat (VPS) unmanaged cu Windows Server 2016

Hosterion oferă găzduire pe servere proprii ce sunt colocate în București, centrul de date de pe Sos. Fabrica de Glucoză Nr.11B.
Plata se face în lei la cursul BNR. Prețurile nu includ TVA (19%).

1 GB = 1000 MB

În cadrul unui pachet de găzduire windows puteți achiziționa și IP-uri adiționale, costul fiecărui IP adițional fiind de 1 € / lună.

Găzduire email

Toate pachetele includ un număr nelimitat de căsuțe de email. Iar spațiul de stocare inclus în pachet se poate folosi pentru fișierele și bazele de date, dar și pentru mesajele email. Găzduirea de email include acces prin web mail, precum și prin aplicații de calculator sau mobil.

Dacă dorești o soluție mai avansată de email și colaborare îți recomandam Google G Suite.

Certificate SSL gratuite

Îți oferim certificate SSL gratuite pentru toate domeniile pe care le găzduim. Oricâte domenii ai avea și orice pachet de găzduire alegi. Instalează certificatele printr-un singur click din panoul de control. Citește mai multe despre certificate SSL.

Migrare gratuită a conturilor de găzduire web

Dacă ai deja site-ul găzduit la un alt furnizor, ne ocupăm noi de mutare fără costuri suplimentare și fără downtime. Pregătim și testăm din timp migrarea, alegem împreună un moment potrivit, din zi sau din noapte, pentru a face mutarea.

Migrarea conturilor de găzduire web este gratuită în cazul transferurilor cPanel-cPanel și Plesk-cPanel. Dacă furnizorul anterior nu folosește cPanel sau Plesk, va trebui făcută o migrare manuală, care de obicei nu este gratuită. Vom evalua fiecare situație particulară și te vom informa asupra metodei de transfer și asupra costurilor.

Uptime găzduire 99,9%

Îți garantăm o disponibilitate a serviciului de găzduire web de 99,9% pe an.

Găzduire DNS anycast

Pentru ca website-ul tău să se încarce cât mai repede și să fie mai rezistent la atacurile cibernetice asupra serviciului DNS includem gratuit serviciul de găzduire DNS anycast cu toate serviciile de găzduire web oferite de Hosterion. Citește mai mult despre găzduire DNS anycast.

Asistență 24/7

Tehnicienii noștri sunt disponibili să vă ofere suport tehnic prin email sau telefon 24 de ore din 24, 7 zile din 7 și 365 de zile pe an (în unii ani chiar mai mult). Contactează-ne la orice oră din zi sau din noapte.

Site-urile găzduite la noi sunt monitorizate non-stop, iar colegii de la suport tehnic servicii găzduire web lucrează în sistemul de 12/24, 12/48. Astfel este tot timpul un tehnician disponibil și, în același timp, angajații noștri beneficiază de zile libere pentru a se putea odihni.

Găzduire web disponibilă global

Pentru ca site-ul tău să fie cât mai aproape geografic și să se încarce cât mai repede pentru publicul tău țintă, poți alege poziția geografică unde să fie găzduit site-ul tău. Avem propriile servere și echipamente de rețea în centre de date din următoarele locații: București, Londra, Amsterdam, Dallas și Fremont.

Recomandările noastre pentru locațiă în care să fie gazduit website-ul sunt:

 • București dacă publicul țintă este din România
 • Amsterdam pentru Europa de vest și Europa în general. Centrul de date din Amsterdam are legături excelente cu toată lumea.
 • Londra pentru publicul din Marea Britanie și Irlanda
 • Dallas dacă publicul este în primul rând din SUA
 • Fremont pentru coasta de vest a Americii sau Asia.

Găzduire web pe IPv6

Infrastructura Hosterion este pregătită pentru viitor: funcționează atât pe clasicul IPv4, cât și pe IPv6. Standardul IPv4 a apărut în anii '70. Nu este de mirare că acestă versiune și-a atins limitele și a fost necesară apariția unei noi versiuni care să includă suficiente numere (adrese IP) pentru a face față multitudinii de dispozitive conectate la internet. Pachetele de găzduire web includ o adresă IPv6 dedicată fără costuri suplimentare, iar conectarea prin IPv4 este disponibilă în continuare.

Credit Google AdWords

Nu este suficient să ai un website. Ca să îți atingi obiectivele trebuie să îl și promovezi pentru ca publicul tău țintă să ajungă la tine.
Te sprijinim să primești un credit de 200 de lei ca să îți promovezi site-ul cu Google AdWords. Citește mai multe despre cupoane Google AdWords.
Creditul este oferit de către Google conform termenilor și conđiților lor. Noi doar facilităm primirea cuponului.

Ce spun clienții despre serviciile noastre de găzduire windows?

Ovidiu Oltean
Professional Public Speaker
5 din 5

Cea mai faină firmă de Hosting! Oameni incredibil de prompti și mereu dispuși să te ajute! Fac acel "extra mile" care face toată diferența! Sunt de-a dreptul încântat de ei și îmi doresc să îmi găzduiască site-urile multă vreme de acum încolo!

Raul Rusu
Design19
5 din 5

Am gasit un support extraordinar la Hosterion. I-am recomandat tuturor clientilor nostri, stiind ca vor avea parte de servicii de calitate si orice posibila problema se va rezolva intr-un mod profesionist.

Răzvan Antonescu
SEO Consultant specialized in Technical SEO Audits
5 din 5

A happy client for more than 10 years already. Fair prices but what is the most important is the always on time and knowledgeable client support.

Vezi mai multe testimoniale