Testimoniale

Ce spun clienții despre serviciile noastre

Eliza Kazan
5 din 5

Un customer service exceptional.

Nu imi dau seama cum pot fi atat de profi, de prompti si de solution focused.

Catalin Calin
5 din 5

Fie că am avut întrebări minore sau situații mai complexe, ați răspuns întotdeauna cu promptitudine. Este cu adevărat impresionant să văd cât de repede reușiți să interveniți și să oferiți soluții în momentele critice.

Suportul tehnic pe care l-ați oferit a fost nu doar rapid, ci și extrem de competent. Fiecare membru al echipei voastre pare să aibă o înțelegere profundă a aspectelor tehnice, ceea ce a dus la rezolvarea problemelor într-un mod eficient și precis.

Irina Moisache
5 din 5

Sunt foarte multumita de serviciile Hosterion si mai ales de rapiditatea cu care imi raspund si rezolva solicitarile privind problemele aparute.

Mihai Lungu
5 din 5

In peste 20 de ani de administrare a site-urilor proprii am colaborat cu 7 provideri de hosting. Niciunul de lepadat, niciunul cu adevarat bun. Pana la Hosterion. Este primul serviciu impecabil pe care il gasesc. Si asta spune un carcotas :) Uptime, viteza, functionalitati, totul este impecabil. Daca serviciul este de nota 10, echipa de suport, insa, este de nota 11. Au raspuns prompt si profi de fiecare data si i-am batut la cap grav de tot la inceput. Cu mana pe inima, un serviu care merita recomandat.

Vladut Ilie
5 din 5

Am avut o comunicare fructuoasă cu ei, iar cei de la suport sunt foarte promți și știu foarte bine care-i treaba lor.

Mulțumesc, Hosterion!

Andrei Ciceu
5 din 5

- suport 24/7, profesiști, helpful, rapizi
- calitate servicii ft bună, no uptime problems
- nice work, nice team

Ovidiu Oltean
Professional Public Speaker
5 din 5

Cea mai faină firmă de Hosting! Oameni incredibil de prompti și mereu dispuși să te ajute! Fac acel "extra mile" care face toată diferența! Sunt de-a dreptul încântat de ei și îmi doresc să îmi găzduiască site-urile multă vreme de acum încolo!

Raul Rusu
Design19
5 din 5

Am gasit un support extraordinar la Hosterion. I-am recomandat tuturor clientilor nostri, stiind ca vor avea parte de servicii de calitate si orice posibila problema se va rezolva intr-un mod profesionist.

Răzvan Antonescu
SEO Consultant specialized in Technical SEO Audits
5 din 5

A happy client for more than 10 years already. Fair prices but what is the most important is the always on time and knowledgeable client support.

Rareș Urban
web developer
5 din 5

Colaborez cu echipa Hosterion, de peste 10 ani. "Uptime garantat, 99,9%" e prea puțin spus. Timpul de răspuns și calitatea serviciilor e ireproșabilă. Sunt, și voi rămâne, în continuare, client Hosterion.
Nota: sunt web developer și site-urile, dezvoltate de mine, sunt găzduite pe serverele Hosterion.

websynapse.ro
5 din 5

Sunt client de mai bine de 6-7 ani. Am început cu un VPS și pe parcurs am tot adăugat altele. De curând am mutat și găzduirea email-urilor tot la ei și chiar și înregistrarea domeniilor. Au mai fost probleme, dar am găsit mereu o soluție împreună cu personalul de la suport, indiferent că era luni dimineața sau duminică noaptea. Suport de nota 20!

Ciprian Pop
5 din 5

Servicii excelente, promptitudine maxim de rapida (scuze pleonasmul :) ).
Raspund mai repede sambata noaptea la 2, decat alte firme de hosting, carora le pui ticket miercuri la pranz.......
RECOMANDAM CU MARE INCREDERE HOSTERION! Multumim pentru servicii!

Liviu Iftene
5 din 5

excelent
asistenta prompta de nota 10

Sergiu Andreca
5 din 5

Very good customer service provided with a solution for every question that I had.

Adriana Dumitru
5 din 5

Awesome servers, awesome support and prevention team! If you want great virtual servers, then this is the right place!

Catalin Francu
Fondator Dexonline
5 din 5

Dexonline este găzduit la Hosterion de 11 ani, iar colaborarea noastră a fost fantastică. Timpii morți se măsoară în minute pe an, iar când avem nevoie de ajutor, inginerii Hosterion răspund la mesaje aproape instantaneu. S-ar cuveni ca în dexonline să punem logoul lor alături de cuvântul „impecabil”!

Ciprian Sorlea
CTO Nordlogic Software
5 din 5

Am avut ocazia să folosesc serviciile Hosterion / Elvsoft de la începutul acestei companii. Fie că a fost vorba de înregistrare de domenii, găzduire shared sau servere dedicate (sau vps), calitatea serviciilor și a suportului oferit de echipa Hosterion nu m-au dezamăgit niciodată. Hosterion a fost și este singura companie de hosting din România pe care am recomandat-o tuturor prietenilor și clienților mei.

Dana Popa
Manager Piata AZ
5 din 5

Cea mai bună alegere pentru noi!
Suntem impresionați de promptitudinea de care dați dovadă și de rapiditatea cu care se rezolvă toate problemele care apar.

Adrian Sandu
5 din 5

Sunt client de mai bine de 6-7 ani. Am inceput cu un VPS si pe parcurs am tot adaugat altele. De curand am mutat si gazduirea email-urilor tot la ei si chiar si inregistrarea domeniilor.
Au mai fost probleme dar am gasit mereu o solutie impreuna cu personalul de la support, indiferent ca era Luni dimineata sau Duminica noaptea. Support de nota 20!

Şerban Bârlău
5 din 5

Oameni serioși și de o calitate umană remarcabilă. Fac parte din cei ce construiesc cu adevărat România pe care ne-o dorim. Felicitări Hosterion!

Ionuț Menciu, IM Creative
5 din 5

Am ales să lucrăm cu Hosterion după o lungă perioadă de testare a serviciilor oferite de diferiți furnizori de servicii de găzduire. Mare parte din acești furnizori au redus, de-a lungul timpului, resursele alocate pentru mare majoritate a pachetelor oferite. Cel mai simplu test pe care l-am efectuat pentru a ne convinge de capabilitățile pachetului WordPress PRO a fost să duplicăm un site de pe un alt server, fără a face nicio modificare asupra acestuia. Ambele servere erau echipate cu LiteSpeed. Loading-ul a fost net superior pe serverele Hosterion.

În plus, am apreciat că se furnizează exact ceea ce se promite: PERFORMANȚĂ – cel mai important factor atunci când găzduiești un site WordPress. Un alt avantaj semnificativ este reprezentat de modulele LiteSpeed Crawler active și serviciul de Redis Cache (readaptat de către echipa tehnică de la Hosterion).

În prezent, Hosterion ne găzduiește aproximativ 90% din site-urile clienților noștri – și vorbim de zeci de site-uri. Colaborarea noastră cu echipa de suport este una excelentă. De fiecare dată când am avut probleme tehnice, chiar dacă vorbim de ora 04:00 AM, aceștia au răspuns imediat și ne-au oferit soluții.

Alex Plamada, WePixel
5 din 5

Am avut o experiență extraordinară cu serviciul de hosting WordPress dedicat oferit de Hosterion. Recomandăm cu mare drag acest serviciu, mai ales pentru utilizatorii care doresc o configurare fluidă cu Redis și pentru cei care doresc să beneficieze de avantajele unui server Litespeed. Unul dintre aspectele care m-a impresionat cel mai mult a fost configurarea facilă și eficientă Redis. Acest sistem de cache a contribuit semnificativ la viteza și performanța site-urilor WordPress. Paginile se încarcă acum aproape instant, oferind astfel o experiență mult mai bună vizitatorilor. Un alt aspect plăcut este experiența de customer service, mereu au fost găsite soluții și comunicarea a fost eficientă.

Marius Sima, Inobox
5 din 5

Sunt foarte multumit de gazduirea WordPress. Mi se par cele mai bune raport calitate/pret la ora actuala.

Clienților noi sau celor care au ceva probleme de încărcare a site-urilor le recomand să facă trecerea pe un astfel de pachet.

Marele avantaj al acestor pachete mi se pare ca este: Litespeed + Redis.

Vlad Postolache
5 din 5

Eu nu știu cum fac băieții ăștia, dar de fiecare dată când le-am cerut ceva, mi-au dat în 5 minute. Configurat o chestie pentru trimis mail de pe site, arhivat niște informații din site-ul vechi (care era găzduit tot la ei), ba chiar mi-au și instalat în site-ul nou niște plugin-uri utile fără să le fi cerut. Și asta duminică seara, la ora 18:00, când i-am sunat să-mi mute site-ul de la un alt serviciu de hosting de care nu reușeam să dau ca să-mi spună de ce nu mi se încarcă site-ul. Până în aceeași duminică la ora 23:00 (deci în 5 ore!) site-ul era mutat și funcțional. Jos pălăria, așa se face!

Robert Asproniu
5 din 5

Am domeniul hostat aici de cativa ani si totul a mers impecabil. Pe parcusul timpului am beneficiat se reduceri / promotii la domeniu. O echipa de profesionisti foarte bine organizata. Felicitari!

D. Razvan
5 din 5

Am încercat câteva metode pentru SQL inject că să-mi testez securitatea codului, dar spre surprinderea mea am rămas șocat când am dat "față în față" cu bitninja, am zis ok, probabil am făcut spam, trec de acest "mascat" mai dau 2 requests și observ că nu mi se mai încarcă pagină, am luat ban. Doresc să va felicit pe această cale și să va zic un sincer mulțumesc! Am lucrat cu multe firme de-a lungul timpului dar nu am văzut atâta grijă față de client.

Când am auzit de Hosterion de la Cavaleria am zis meh, o altă firma ca celelalte din România, apoi am zis hai totuși să încerc poate poate. Am citit specificațiile de la webhost și am văzut "Migrare gratuită a conturilor de găzduire web", sătul de minciuni și supărat pe firmele de hosting din România care oferă servicii doar în scris, am zis hai totuși să văd care e limita. Am comandat un pachet de găzduire, aveam un site la o altă firma pe wordpress și am cerut migrarea să văd ce se întâmplă. Am fost plăcut surprins de procesul ușor, amabilitatea și rapiditatea angajaților.

Că să mă conving că este adevărat ce-mi văd ochii am incecat să fac pe prostul, grabitul, nehotaratul,... șamd., dar tot timpul mi s-a răspuns cu amabilitate și promptitudine. Am recomandat Hosterion la toți cunoscuții și toți au avut numai cuvinte de laudă. Un sincer bravo pentru tot ce faceți, and keep up the good work! Toate cele bune.