Marketing is no longer about the stuff you make, but about the stories you tell.

Seth Godin

Cu toate că marketingul a apărut sub acest nume abia secolul trecut, e foarte posibil ca el, de fapt, să fi existat cu mult timp înainte. M. Baker spunea că: „enigma marketingului constă în faptul că el este una dintre cele mai vechi activități ale omului și totuși este privit ca cea mai recentă dintre disciplinele economice”.

Marketingul este ”arta și știința de a vinde”. Evoluția lui a fost atât de mare încât, în prezent, aproape fiecare companie are un departament dedicat acestuia. Mai mult decât atât, au apărut agenții a căror activitate principală este marketingul, dezvoltându-se astfel o întreagă industrie.

Pentru că s-a adaptat schimbărilor, în secolul vitezei și al internetului marketingul a cunoscut noi forme, cea mai utilizată fiind astăzi marketingul digital.

Scopul oricărei afaceri este profitul și, implicit, un număr cât mai mare de clienți. Folosind metodele potrivite și profitând de avantajele pe care le oferă tehnologia, putem ajunge să fim remarcați în mediul online, dar și să identificăm potențialii clienți pentru a ajunge mai ușor la ei.

Domeniul .marketing nu are nevoie de prezentare, numele lui fiind suficient de sugestiv asupra activității persoanei ce îl alege pentru site-ul ei.

Extensia a apărut în 2014 și nu are nicio restricție la înregistrare, motiv pentru care este adresat oricărei companii sau persoane pasionată de această știință, de la agenții de marketing până la bloguri care se concentrează pe astfel de subiecte.

După cum știm, marketingul este aplicat în toate domeniile de activitate, de la industrie, cultură, sport, până la religie, politică sau educație. La fel se poate spune și despre extensia .marketing.

Dacă ți-e cunoscută lumea publicității, atunci știi cât de importantă este crearea unei imagini foarte bune în offline și online.

Vrei să înregistrezi un domeniu .marketing?

Mergi la înregistrare .marketing pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 7€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.10.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .marketing. Poți vedea și lista completă de domenii.