Every man lives by exchanging.

Adam Smith

Domeniul internet .exchange este adresat, în principal, instituțiilor financiare nebancare. Când întâlnim termenul ”exchange” îl asociem aproape automat cu ”schimb valutar”.

Afacerile din această sferă de activitate au un plus dacă folosesc .exchange pentru site-ul lor întrucât le face ușor de recunoscut în mediul online de către clienții care sunt în căutare de astfel de servicii.

Casele de schimb valutar sunt populare și foarte des întâlnite, rezultând o concurență mare în acest domeniu. Dacă vrei să ai succes trebuie să te diferențiezi și să atragi atenția asupra avantajelor oferite.

Principala caracteristică pe care clienții o caută când vine vorba de schimb valutar este încrederea. Nu sunt puține cazurile de înșelăciuni sau cele în care clienții s-au simțit nedreptățiți, motiv pentru care furnizorul trebuie să pună cât mai mult accent pe profesionalismul său și corectitudinea serviciilor oferite.

Prin intermediul unui site bine construit, unde clienții pot regăsi toate informațiile de care au nevoie, se poate îmbunătăți imaginea companiei și poate atrage mai mulți clienți.

Pentru că nu are nicio restricție la înregistrare, domeniul .exchange nu ar trebui să fie asociat doar cu activitatea de schimb valutar, ci poate fi folosit și pentru alte schimburi, cum ar fi schimbul de experiență. Acest fenomen îl întâlnim în rândul studenților, în special, existând multe asociații și organizații cu acest scop.

Domeniul .exchange poate fi folosit cu succes și când vine vorba de schimb de obiecte. Extensia are avantajul de a fi sugestivă, transmițând vizitatorului încă de la prima accesare că pe site-ul respectiv se vorbește despre schimb, în diversele sale forme.

Construiește-ți o imagine cât mai bună în mediul online și utilizează .exchange pentru a atrage atenția asupra calității, asigurând clienții că pot avea încredere în serviciile oferite.

Vrei să înregistrezi un domeniu .exchange?

Mergi la înregistrare .exchange pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 9€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.09.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .exchange. Poți vedea și lista completă de domenii.