Cum sugerează și numele, domeniul internet .tax este adresat taxelor și celor care lucrează cu ele.  Este potrivit pentru contabili, procesatori de plăți online sau firme de consultanță.

Internetul vine în sprijinul cetățenilor și le ușurează plata taxelor și impozitelor, scăpându-i de cozi și timp pierdut, oferind varianta de plată online. Este mult mai rapidă și la îndemâna oricui. Pe lângă asta, autoritățile publice pot oferi și informații detaliate despre fiecare taxă, astfel încât să fie ușor de înțeles și să nu existe dubii.

Fie că vorbim de taxe locale sau de site-uri de știri care țin la curent populația, oricine abordează asemenea subiecte poate înregistra .tax pentru a fi mai ușor de găsit în mediul online.

Care sunt avantajele domeniului internet .tax?

  • Ușor de recunoscut pentru cei interesați, fiind un cuvânt înțeles în mai multe limbi.
  • Transmite profesionalism și încredere în informațiile oferite. Este o activitate unde corectitudinea datelor oferite este extrem de importantă și oamenii trebuie să știe că se pot baza pe ceea ce citesc pe site-ul respectiv.
  • Are o gamă largă de aplicare, fiind potrivit în domenii precum: contabilitate, juridic, știri și politic. Toate acestea au o oarecare legătură cu taxele.
  • Nu are restricție la înregistrare, prin urmare poate fi folosit și de bloguri ce se axează pe astfel de informații de interes public sau de agențiile ce oferă cursuri de specializare.

Sistemul fiscal este mereu actualizat și trebuie urmărit frecvent pentru a te asigura că ești la zi cu toate modificările. Dacă ai o companie ce oferă consiliere privind taxele sau dacă tu îți dorești să ajuți persoanele să înțeleagă mai bine acest sistem, atunci .tax ți se potrivește.

Alte extensii potrivite domeniului financiar: .finance, .money și .cash.

Vrei să înregistrezi un domeniu .tax?

Mergi la înregistrare .tax pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 9€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.06.2021.

Sau citește mai multe despre domenii .tax. Poți vedea și lista completă de domenii.