You can’t build a great building on a weak foundation.

Gordon B. Hinckley

Arhitecții, firmele de construcție, brandurile de produse cosmetice sau ONG-urile pot înregistra domeniul internet .foundation pentru a aduce un plus imaginii construite în mediul online și pentru a atrage atenția clienților.

Indiferent dacă are sau nu scop comercial, orice companie își poate face cunoscute planurile și intențiile cu ajutorul internetului, iar cei interesați de ele trebuie să aibă acces cât mai ușor la acestea.

Cine poate înregistra domeniul internet .foundation?

  • Fundațiile caritabile. Numele extensiei le vine în ajutor pentru a-și prezenta mai bine cazurile pentru care luptă. Acestea trebuie să atragă atât atenția companiilor ce pot oferi sponsorizări, cât și a persoanelor dornice să ofere sprijin, dar și a celor care au nevoie de ajutor.
  • Companiile din domeniul construcțiilor. Dacă ne referim la ”fundație” în sens propriu, .foundation este potrivit pentru construcții și pentru cine activează în această sferă: arhitecți, producători și distribuitori de materiale, prestări servicii, reviste etc.
  • Producătorii de cosmetice, făcând referire în special la fondul de ten. Marile branduri de make-up pot dedica o pagină web doar acestor produse. Este o industrie foarte dezvoltată, unde concurența este mare, de aceea detaliile contează enorm. Mai mult, make-up artiștii pot împărtăși trucuri și informații necesare pentru alegerea produselor și utilizarea lor.
  • Cursurile adresate începătorilor în diferite specializări și hobby-uri, indiferent că țin de profesie sau de relaxare.

Domeniul .foundation nu are restricții la înregistrare și poate fi utilizat cu succes de către oricine care dorește să pună bazele unei activități, la propriu sau la figurat.

Știm cât de importante sunt cunoștințele elementare întrucât tot ce se construiește ulterior este puternic influențat de bază, de aceea acestea merită un efort suplimentar.

Vrei să înregistrezi un domeniu .foundation?

Mergi la înregistrare .foundation pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 8€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.05.2021.

Sau citește mai multe despre domenii .foundation. Poți vedea și lista completă de domenii.