The way to get started is to quit talking and begin doing.

Walt Disney

Domeniul internet .sale a fost creat în 2015 cu scopul de a fi un intermediar între vânzător și cumpărător. Departamentul de vânzări ocupă un loc important în cadrul fiecărei companii, întrucât scopul final este obținerea de clienți, venituri și, implicit, profit.

Comerțul electronic este tot mai preferat în locul celui clasic, apărând multe astfel de site-uri. Concurența este din ce în ce mai mare, așadar e nevoie de remarcare pentru a avea succes.

Cumpărăturile pe internet ajută clienții să își facă o părere despre produsele ce urmează a fi achiziționate datorită posibilității de a afla opiniile celorlalți utilizatori.

Extensia .sale este potrivită și pentru firmele din e-commerce, dar și pentru magazinele fizice care vor să-și construiască o bună strategie de promovare. De asemenea, se adresează celor în căutare de cupoane și oferte. Numele extensiei are avantajul de a atrage atenția, astfel încât să fie site-ul mai ușor de găsit.

Cui i se potrivește domeniul internet .sale?

  • Site-urilor de comerț electronic. Este un nume sugestiv pentru activitatea lor principală și îi poate ajuta să se diferențieze de celelalte magazine online.
  • Distribuitorilor. Indiferent de domeniul de activitate, scopul lor este reprezentat de vânzări, iar .sale le vine în sprijin.
  • Agențiilor imobiliare.
  • Companiilor care oferă diverse reduceri. Brandurile mari își pot crea secțiuni diferite pentru articolele aflate la promoții, separându-le de restul produselor.
  • Blogurilor ce vor să țină cititorii la curent cu ofertele apărute.
  • Outlet-urilor.
  • Magazinelor second-hand.
  • Agenților de vânzări care doresc să își creeze o imagine foarte bună în mediul online.

Alte extensii dedicate vânzării-cumpărării: .money, .business.

Vrei să înregistrezi un domeniu .sale?

Mergi la înregistrare .sale pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 7€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.05.2021.

Sau citește mai multe despre domenii .sale. Poți vedea și lista completă de domenii.