The Earth is what we all have in common.

Wendell Berry

Sustenabilitatea este un subiect din ce în ce mai prezent și stă la baza unor mișcări la nivel mondial. Multe organizații și persoane publice au făcut un scop din atragerea atenției asupra faptului că resursele naturale sunt epuizabile, iar domeniul internet .earth a fost creat pentru a susține aceste idei.

Extensia este potrivită pentru toate companiile eco-friendly și pentru persoanele dornice să protejeze natura, dar și pentru toți cei care întreprind acțiuni legate de Pământ. Oricine este interesat de bunăstarea planetei își poate face cunoscute intențiile sau nemulțumirile la nivel internațional.

Cel mai important eveniment anual în acest sens este data de 22 aprilie, Ziua Pământului, care a fost declarată sărbătoare oficială de către ONU începând cu anul 2009. Rolul acesteia este de a ne face conștienți de toate problemele existente și de măsurile ce trebuie luate pentru a trăi într-un mediu cât mai curat cu putință.

Cine poate înregistra domeniul internet .earth?

  • ONG-urile care se focusează pe natură și salvarea ei.
  • Ecologiștii.
  • Brandurile prietenoase cu planeta, întrucât este un aspect pe care mulți clienți îl caută. Adăugând .earth se atrage atenția persoanelor care țin cont de acest criteriu în alegerea furnizorilor.
  • Astronomii.
  • Evenimentele și acțiunile dedicate Pământului.
  • Blogurile.

Dacă faci parte din categoria persoanelor responsabile față de mediul înconjurător și vrei ca imaginea ta din mediul online să transmită acest lucru, domeniul .earth te poate ajuta să-și îndeplinești scopul.

Este responsabilitatea noastră să utilizăm resursele într-un mod cât mai înțelept și să facem tot ce ține de noi pentru ca urmașii noștri să se poată bucura de natură la fel ca generațiile anterioare.

Alte extensii internet dedicate naturii: .land, .bio, .organic.

Vrei să înregistrezi un domeniu .earth?

Mergi la înregistrare .earth pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 7€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.05.2021.

Sau citește mai multe despre domenii .earth. Poți vedea și lista completă de domenii.