Produsele organice sunt din ce în ce mai căutate de către consumatori. Dacă ai o afacere sau ești un producător care vrea să își extindă afacerea și promovarea produselor pe internet, atunci e momentul să îți construiești un website folosind un domeniu internet care spune totul despre ceea ce oferi – extensia .organic.

Denumirea ORGANIC este foarte populară atât pe plan internațional cât și la noi în țară. Astfel, un posibil client va ști din prima clipă că pe website-ul tău va găsi ceea ce își dorește – produse organice.

Domeniul internet .ORGANIC atrage atenția,  este ușor de memorat, arată perfect nișa în care activezi și faptul că oferi servicii și produse calitative.

De ce să alegi un domeniu internet .ORGANIC?

Această extensie a fost special creată pentru cei ce oferă produse sănătoase și vor să se diferențieze de competiție. Știm că există zeci de site-uri ce oferă produse naturale, suplimente naturiste ș.a.m.d.

Produsele organice sunt o categorie specială și de aceea ai nevoie de un  website special care să le promoveze.

Și totuși cine ar trebui neapărat să își facă un website folosind domeniul internet .organic?

Orice producător mic sau mare care oferă alimente certificate organic ar trebui să își promoveze produsele în online folosind această extensie pentru site-ul său. Poți folosi numele_tău.organic sau chiar denumire_produs.organic, în funcție de ceea ce oferi.

Restaurantele care au în meniu rețete bazate pe produse organice, trebuie neapărat să le scoată în evidență. Nimic mai simplu când folosești extensia .organic.

Exemple: restaurant.organic, unpreparat.organic, totul.organic.

La fel de eficient, bloggerii sau site-urile de conținut care promovează un stil de viață sănătos bazat pe alimente organice pot crea un site care atrage atunci când poartă în denumire cuvântul ORGANIC.

Vrei să înregistrezi un domeniu .organic?

Mergi la înregistrare .organic pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 11€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.04.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .organic. Poți vedea și lista completă de domenii.