Land really is the best art.

Andy Warhol

Domeniul internet .land este adresat afacerilor și persoanelor care se ocupă de terenuri și are scopul de a facilita întâlnirea dintre cerere și ofertă.

Pământul, în acest caz, poate fi privit din mai multe puncte de vedere. În primul rând, ca sol utilizat pentru agricultură. Știm nevoia populației de a găsi legume și fructe cât mai puțin procesate, de preferat chiar de la o sursă de încredere. Prin intermediul internetului se pot forma legături între consumatori și agricultori.

Pe urmă, terenurile pentru construcții se numără printre activitățile unei agenții imobiliare. Investițiile în terenuri sunt căutate, astfel că multe persoane au nevoie de informații, iar cineva foarte priceput își poate crea un site cu care să le vină în ajutor.

O altă semnificație a pământului este în sens geografic, făcând referință la o anumită zonă, țară sau continent. Cu ajutorul domeniului .land se poate promova regiunea respectivă.

Indiferent de obiectul de activitate, extensia .land este sugestivă atât pentru companii, cât și pentru persoane, singura condiție fiind preocuparea pentru teren.

Cui i se potrivește domeniul internet .land?

  • Fermierilor și agricultorilor. Ei sunt cei care folosesc pământul pentru a obține recolte. Cei care le comercializează se pot folosi de internet pentru a deveni cunoscuți și a crește totodată și numărul de clienți.
  • Agențiilor imobiliare.
  • Producătorilor și distribuitorilor de utilaje agricole.
  • Agențiilor de turism. ”Land” poate fi interpretat ca și ”ținut”, așadar domeniul .land ar putea fi utilizat în scopul promovării unei zone turistice. De exemplu, ”land of Dracula” este folosit în țara noastră pentru a atrage vizitatori pasionați de asemenea obiective. 
  • Dezvoltatorilor imobiliari.
  • Fotografilor.

Vrei să înregistrezi un domeniu .land?

Mergi la înregistrare .land pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 12€ + TVA. Promoția este valabilă până la 28.02.2021.

Sau citește mai multe despre domenii .land. Poți vedea și lista completă de domenii.