The strength of the team is each individual member. The strength of each member is the team.

Phil Jackson

Știm cu toții sentimentul plăcut pe care îl avem atunci când ne putem consulta cu un partener în privința unei situații. De multe ori, suntem atât de concentrați pe anumite subiecte, încât putem pierde din vedere unele aspecte. De aceea, implicarea altor persoane ar putea scoate la lumină interpretări la care nu reușeam să ajungem.

Termenul ”partener” îl punem cel mai adesea în expresia ”parteneri de afaceri”, însă nu ar trebui limitat doar la asta. Parteneri există și în alte sensuri: de viață, de călătorii, de joacă.

Dacă ar fi să vorbim despre afaceri, în mediul online putem să ne promovăm parteneriatul, alegând un nume de domeniu sugestiv pentru asta. Extensia .partners transmite ideea de profesionalism și încredere, caracteristici ce contribuie la succesul unei companii.

Cui i se potrivește domeniul internet .partners?

  • Companiilor care derulează afaceri alături de parteneri.
  • Firmelor de avocatură.
  • Serviciilor de contabilitate.
  • Site-urilor pentru întâlniri online. Cum am scris mai sus, .partners se poate referi și la parteneri de viață, iar scopul acestor site-uri este de a facilita întâlnirea persoanelor.
  • Diverselor parteneriate. Aici putem include parteneriatele între orașe sau implicarea într-un proiect alături de alți colaboratori. Oricare dintre acestea își poate publica scopurile pe site-ul propriu pentru a ajunge la cât mai multă lume.
  • Locurilor de joacă pentru copii. Acestea își propun să ajute copiii să socializeze și să își găsească parteneri de joacă.

Indiferent de domeniul tău de activitate, atâta timp cât se bazează pe parteneriat, poți alege .partners pentru ca vizitatorii să descopere încă de la început acest aspect despre tine.

Vrei să înregistrezi un domeniu .partners?

Mergi la înregistrare .partners pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 12€ + TVA. Promoția este valabilă până la 28.02.2021.

Sau citește mai multe despre domenii .partners. Poți vedea și lista completă de domenii.