Many folks think they aren’t good at earning money, when what they don’t know is how to use it.

Frank A. Clark

Resursele financiare au un impact foarte mare asupra vieții fiecăruia dintre noi, de aceea și importanța care li se acordă este una la fel de mare. Ceea ce se străduiesc cei mai mulți oameni să facă este să învețe cum să își managerieze banii, astfel încât să rămână cu economii după achitarea cheltuielilor.

Domeniul internet .money a apărut în anul 2014 și este dedicat site-urilor din domeniul financiar, fie că vorbim de educație, știri, consiliere. Dacă activitatea ta este din această sferă sau, pur și simplu, vrei ca prezența ta din mediul online să fie asociată cu resursele bănești, atunci .money este alegerea perfectă.

Tocmai importanța imensă care li se acordă banilor atrage după ea și frica de eșec. Oamenii sunt foarte sceptici în privința persoanelor care le oferă sfaturi și în care își pun încrederea. La fel ca în cazul unui consilier psihologic, și în cazul unui consilier financiar faci anumite investigații înainte de a lua decizia cine te va îndruma.

Încrederea este un element esențial în acest domeniu, și cu siguranță nu se iau în seamă ideile oferite de oricine și oricând. Cu atât mai mult în cazul internetului, unde au acces foarte multe persoane și se pot găsi informații de tot felul, potențialii clienți sunt deosebit de atenți cu ”cine” și ”unde” transmite aceste informații.

Pentru a te asigura că ai un plus în ceea ce privește încrederea transmisă, alege extensia internet .money pentru site-ul tău. Nu are nicio restricție la înregistrare și are avantajul de a fi sugestivă și de a te aduce mai repede în căutările online ale persoanelor interesate.

Vrei să înregistrezi un domeniu .money?

Mergi la înregistrare .money pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 25€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.03.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .money. Poți vedea și lista completă de domenii.