Pentru sănătatea angajaților noștri, a familiilor angajaților și a celor din jurul nostru, angajații Hosterion vor lucra de acasă începând cu joi, 12 martie 2020.

Din fericire, activitatea noastră ne permite să lucrăm de acasă fără să afectăm buna funcționare a serviciilor de hosting. Serverele noastre sunt colocate în centrele de date ale partenerilor, iar aceștia ne asigură intervenții fizice asupra serverelor dacă este necesar. Colegii noștri care asigură prima linie de asistență tehnică au deja condițiile asigurate pentru a lucra de acasă, pentru că ei lucrează în mod obișnuit de acasă în turele de noapte sau în zilele libere oficial. Și pentru restul colegilor ne-am asigurat că au cele necesare pentru desfășurarea activității.

Precizăm că nu avem niciun suspect de Coronavirus, măsura este una preventivă.

Există studii elaborate ale epidemiilor anterioare care arată că izolarea este foarte importantă pentru oprirea sau întârzierea răspândirii unui virus. Încurajam și alte companii să ia această măsură.

Perioada în care vom lucra de acasă este 12 martie – 22 martie 2020. În funcție de cum evoluează situația Coronavirus este posibil să prelungim această perioadă.

Serviciile noastre nu vor fi afectate în niciun fel, este posibil doar să auziți un copil în fundal când veți discuta telefonic cu colegii noștri. 🙂

Să ne auzim sănătoși!