The heart of an Irishman is nothing but his imagination.

George Bernard Shaw

Pentru pasionații de cultura irlandeză și pentru cei care desfășoară afaceri în această țară a fost creată extensia internet .irish. Aceasta a apărut în anul 2015 pentru a sprijini Irlanda și pe toți cei care au interese în privința acestei țări. Având avantajul de a nu prezenta nicio restricție la înregistrare, .irish este adresat tuturor.

Cultura irlandeză se face remarcată prin mai multe trăsături, dintre care menționăm doar câteva: pub-urile întâlnite aproape pe fiecare stradă, berea neagră Guinness, ușile colorate ale clădirilor din Dublin, cafeaua irlandeză, whiskey-ul Jameson, dansul irlandez.

Fie că vorbim de companii care desfășoară activități legate de această țară sau de deținătorii de bloguri cu interese în această sferă, oricine își poate crește popularitatea în mediul online și poate ajunge mai ușor la publicul țintă dacă folosește internetul în avantajului lui.

Cui i se potrivește domeniul internet .irish?

  • Brandurile internaționale care au puncte de desfacere în Irlanda pot folosi .irish pentru a ține clienții la curent cu toate informațiile de care au nevoie. Atunci când cauți informații, este important să nu-ți irosești timpul și să ajungi cât mai repede pe site-ul potrivit. De aceea, .irish alăturat site-ului tău ajută clienții să aleagă, încă de la început, pagina ta din mediul online.
  • Restaurantele care au specific irlandez, cu atât mai mult dacă sunt la început, au nevoie de publicitate, iar .irish este un mod bun de a ieși în evidență și a te diferenția.
  • Orice pasionat de călătorie, gastronomie, istorie sau cultura irlandeză își poate împărtăși gândurile și experiențele sau poate crea o comunitate împreună cu alți iubitori ai Irlandei. Nu este o extensie mai potrivită decât .irish care să scoată în evidență interesul pentru această țară.

Vrei să înregistrezi un domeniu .irish?

Mergi la înregistrare .irish pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 9€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.03.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .irish. Poți vedea și lista completă de domenii.