It’s not enough to just do your best. You must continue to improve your best.

Kenneth Wayne Wood

Pentru a ne asigura că ducem la îndeplinire obiectivele stabilite, trebuie să ne descoperim cea mai bună variantă a noastră. Scopul fiecăruia este de a ne asigura că facem tot ce ține de noi pentru a fi cel mai bun, iar acum putem împărtăși această reușită și în mediul online cu ajutorul extensiei .best.

După cum îi zice și numele, domeniul internet .best este doar pentru cei mai buni. Apărut în 2014, acesta nu are nicio restricție și poate fi înregistrat de către orice doritor.

Fie că vorbim despre companii care vor să se extindă sau despre bloguri personale, domeniul internet .best este potrivit pentru oricine. Are avantajul de a fi o extensie scurtă și sugestivă, făcând din site-ul tău un loc memorabil pentru vizitatori.

Îți poți crea simplu numele site-ului tău alegând domeniul în care activezi urmat de extensia .best. Ce alt nume ar putea transmite mai bine ideea că tu ești cel mai bun în ceea ce faci?

Cui i se potrivește extensia internet .best?

Dacă îți dorești să te poziționezi în avantaj față de concurență, .best este alegerea potrivită. În felul acesta, ieși în evidență în căutările pe internet, care știm că este prima opțiune pentru cei care au nevoie de informații.

Companiile mici pot alege .best pentru a se diferenția și pentru a atrage atenția asupra afacerii lor. Cu atât mai mult atunci când ești la început de drum, ai nevoie de a te remarca și de a afla cât mai multă lume despre tine.

Dacă ai un blog, indiferent de subiectele abordate, poți alege .best și te asiguri că cititorii revin la tine pentru că au încredere în informațiile oferite. Aproape în orice domeniu există deja persoane care activează și nu te mai poți bucura de avantajul de a fi primul, însă te poți asigura că te diferențiezi de restul.

Vrei să înregistrezi un domeniu .best?

Mergi la înregistrare .best pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 3€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.03.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .best. Poți vedea și lista completă de domenii.