If you can organize your kitchen, you can organize your life.

Louis Parrish

Dacă te preocupă design-ul interior și amenajarea bucătăriei, în special, atunci domeniul internet .kitchen este potrivit pentru tine. Fie că vorbim despre o afacere sau despre o pasiune, este cel mai sugestiv nume pentru site-ul tău, fiindcă atrage atenția asupra activității și te aduce mai ușor în fața publicului țintă.

Domeniul internet . kitchen a apărut în 2014 cu scopul de a ușura interacțiunea dintre cei care caută idei privind amenajarea bucătăriei și profesioniștii care le oferă.

Bucătăria ocupă un loc special în viața fiecăruia dintre noi, fiind încăperea în care se reunește întreaga familie pentru a lua masa. Și amintirile pe care unii dintre noi le au din copilărie sunt de lângă mamă sau bunică atunci când găteau, iar noi eram în cea mai frumoasă perioadă a vieții.

Ținând cont de importanța pe care o are acest loc, și atenția care i se oferă pentru amenajarea ei este una la fel de mare. Domeniul internet .kitchen este potrivit pentru cei care își doresc ca bucătăria lor să nu fie una obișnuită. De asemenea, domeniul este potrivit și pentru producătorii de ustensile și aparatură pentru bucătăriile industriale.

Cui i se potrivește domeniul internet .kitchen?

  • Companiile care comercializează mobilier, accesorii și alte produse pentru bucătărie pot folosi extensia .kitchen întrucât este sugestivă și ușor de memorat de către cei care caută produsele respective. Ținând cont de creșterea numărului de concurenți pe piață, este foarte important să te remarci.
  • .kitchen nu se referă doar la încăperea propriu-zisă, ci și la gătit. Orice pasionat de sfaturi sau trucuri privind gătitul își poate împărtăși cunoștințele sau poate crea diverse comunități.
  • Revistele destinate acestei industrii pot fi accesate mai ușor de cititori dacă adaugă .kitchen la locul lor de promovare din mediul online.
  • Nu are nicio restricție la înregistrare și poate fi deținut de orice pasionat care vrea să fie diferit de majoritatea prin alegerea unei extensii internet deosebite.

Vrei să înregistrezi un domeniu .kitchen?

Mergi la înregistrare .kitchen pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 16€ + TVA. Promoția este valabilă până la 29.02.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .kitchen. Poți vedea și lista completă de domenii.