Făcând parte din categoria extensiilor internet ce oferă multe variante deținătorului, .site poate fi folosită în toate domeniile de activitate și de către oricine. Fiind scurtă, sugestivă și memorabilă, poate reprezenta un avantaj în mediul online și te poate ajuta să îți îndeplinești scopurile.

Fie că vorbim de companii, persoane sau diferite organizații, fiecare se poate remarca prin propria imagine creată prin intermediul internetului. Pentru a te asigura că ajungi la publicul țintă, mai întâi trebuie să te faci remarcat, ca să afle cât mai mulți utilizatori de existența ta.

Extensia internet .site îți poate oferi cele menționate mai sus, indiferent de domeniul tău de activitate. Având avantajul de a nu avea nicio restricție la înregistrare , vine în sprijinul tuturor celor care își construiesc propriul brand.

Cui i se potrivește domeniul internet .site?

  • Companiilor care sunt la început de drum și au nevoie să își facă imaginea cunoscută, pentru a se diferenția de concurență. Domeniul poate fi alcătuit din numele firmei urmat de extensia .site, iar în felul acesta, numele tău începe să fie cunoscut publicului.
  • Blogurilor, indiferent de subiectele abordate. Fie că vorbim de călătorie, gastronomie, stil de viață, sănătate, etc, cel mai important e să îți creezi un loc în spațiul virtual pe care să îl gestionezi în avantajul tău.
  • Organizațiilor non-profit. Și în acest domeniu de activitate ai nevoie să te faci cunoscut, pentru a te asigura că obiectivele și reușitele tale ajung să fie împărtășite cât mai multor persoane.
  • Oricui urmărește crearea unui brand atât în online, cât și în afara lui.

Vrei să înregistrezi un domeniu .site?

Mergi la înregistrare .site pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 9€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.03.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .site. Poți vedea și lista completă de domenii.