Let the blue sky meet the blue sea and all is blue for a time.

Moncy Barbour

Domeniul internet .blue își propune să transpună emoții pozitive în mediul online întrucât albastrul este asociat cu inspirație, sinceritate, încredere și seninătate. Dacă simți că imaginea ta este legată de aceste aspecte, atunci .blue este alegerea potrivită pentru tine.

.blue are câteva avantaje începând de la faptul că îți scoate în evidență site-ul, fiind o extensie diferită de cele pe care le utilizează majoritatea, și până la asocierile pe care le facem involuntar când vedem sau auzim de această culoare.

Nu are nicio restricție la înregistrare și îți dă ocazia să te faci remarcat, oferind totodată vizitatorilor indicii despre preocupările tale încă de la prima accesare a site-ului.

Albastrul inspiră liniște, relaxare și deconectare. Acesta este și motivul pentru care putem privi îndelung valurile și cerul datorită efectului odihnitor pe care îl au asupra noastră.

Pentru că în mediul online ne dorim să transmitem pe cât posibil imaginea din viața reală, avem câteva sugestii în ceea ce privește utilizarea domeniului .blue.

Cui i se potrivește domeniul internet .blue?

  • Companiilor care au ca obiect principal de activitate apa și utilizarea ei. Dintre cele patru elemente primordiale, apa este reprezentată de culoarea albastru, de aceea .blue este cea mai sugestivă și potrivită extensie.
  • Organizațiilor care militează pentru protejarea apelor. Acestea au nevoie să atragă atenția asupra obiectivelor și trebuie să ajungă la cât mai multe persoane informațiile pe care le oferă, pentru a reuși să ducă planurile la bun sfârșit.
  • Blogurilor care abordează subiecte legate de meteorologie.
  • Brandurilor al căror logo are culoarea albastră sau care au cuvântul ”blue”  în denumirea firmei.
  • Oricui dorește să își asocieze imaginea cu semnificațiile acestei culori.

Vrei să înregistrezi un domeniu .blue?

Mergi la înregistrare .blue pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 6€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.04.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .blue. Poți vedea și lista completă de domenii.