Anyone who stops learning is old, whether at twenty or eighty. Anyone who keeps learning stays young.

Henry Ford

Datorită dezvoltării internetului și a activității intense desfășurate în mediul online, în 2015 a apărut domeniul internet .courses cu scopul de a facilita interacțiunea dintre cei care doresc să urmeze diferite cursuri și cei care le oferă.

.courses este o extensie sugestivă, nu are nicio restricție la înregistrare și ușurează atât căutările celor interesați, cât și promovarea profesioniștilor care sunt dornici să împărtășească din cunoștințele lor.

Fiecare dintre noi caută o dezvoltare continuă, atât profesional, cât și personal, iar pentru că timpul este limitat și nu ne putem permite să ne deplasăm în diferite locații pentru a participa la cursurile de care suntem interesați, internetul este cel mai mare ajutor. El pune la dispoziție varianta în care putem asista la cursuri din toate domeniile de pe tot globul.

Unul dintre avantajele participării la pregătirea din online, poate cel mai important, este faptul că le putem programa în funcție de orarul nostru, nefiind nevoiți să renunțăm la activitățile noastre zilnice.

Pentru că și în acest domeniu concurența este în continuă creștere, cei care pun la dispoziție cursuri online trebuie să iasă în evidență, pentru a se asigura că vor ajunge la publicul țintă și că vor avea cât mai mulți cursanți.

Luând în calcul că în acest caz totul se petrece în mediul online, tot în online trebuie făcută și cea mai bună promovare a ofertei. De aceea, site-ul are o importanță foarte mare, iar extensia aleasă ar trebui să contribuie la această promovare.

Cui i se potrivește domeniul internet .courses?

  • Instituțiilor de învățământ care oferă și această variantă de studiu, în special pentru învățământul la distanță. În acest fel, studenții găsesc mai ușor informațiile de care au nevoie datorită unei mai bune organizări.
  • Companiilor și organizațiilor care activează în această sferă. După cum menționam mai sus, promovarea online este foarte importantă și site-ul trebuie să fie construit pentru a-i ajuta pe cursanți cât mai mult.
  • Profesorilor care țin diverse cursuri în mediul online. Fiind o extensie sugestivă, .courses îi ajută pe cei interesați să știe că se află pe pagina potrivită și că acolo vor găsi toate cunoștințele pe care vor să le asimileze.
  • Companiilor care au „courses” în denumire, pentru o mai bună recunoaștere din partea clienților.

Ieși în evidență și transmite-le tuturor ideea de profesionalism, calitate și încredere în serviciile oferite.

Vrei să înregistrezi un domeniu .courses?

Mergi la înregistrare .courses pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 16€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.04.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .courses. Poți vedea și lista completă de domenii.