Câinele – singura vieţuitoare care a dus la perfecţiune vocaţia prieteniei.

Vasile Ghica

Iubirea pentru câini poate fi împărtășită și în mediul online cu ajutorul domeniului .dog. Comunitatea persoanelor deținătoare de animale este una foarte mare și se poate folosi de internet pentru a schimba păreri, experiențe și sfaturi.

De-a lungul timpului, devotamentul și eroismul câinilor au uimit întreaga lume și au ajuns subiecte de filme și cărți. Câțiva dintre ei au rămas în istorie.

Fie că este vorba de farmacii veterinare, de produse de îngrijire sau de servicii adresate animalelor de companie, numărul clienților poate fi crescut datorită extensiei .dog.

Este un nume ușor de memorat și sugestiv, iar fiindcă nu are nicio restricție la înregistrare, poate fi folosit și de companii, dar și de simpli iubitori ai acestor ființe.

În ultima vreme, au apărut multe asociații și grupuri care se concentrează pe salvarea animalelor, iar internetul le ajută să se mobilizeze și să găsească susținători pentru cauza pe care o au. Tot prin intermediul acestor grupuri pot fi postate detalii despre pierderea unor câini sau găsirea de stăpâni celor care nu au.

Medicii veterinari își pot crea bloguri unde să ofere sfaturi celor ce dețin sau vor să adopte câini. Sunt informații foarte utile pentru persoanele aflate la început de drum sau care nu au cunoștințe din acest domeniu.

Cine poate înregistra domeniul internet .dog?

  • Clinicile veterinare.
  • Petshop-urile.
  • Producătorii și distribuitorii de produse pentru câini.
  • Unitățile de cazare pentru animale.
  • Concursurile și școlile de dresaj canin.
  • Centrele de adopție.
  • ONG-urile care au ca scop protecția câinilor.

Dacă site-ul tău abordează subiecte legate de căței, atunci domeniul .dog scoate în evidență iubirea pentru aceste animale și le atrage atenția proprietarilor lor.

Vrei să înregistrezi un domeniu .dog?

Mergi la înregistrare .dog pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 7€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.04.2021.

Sau citește mai multe despre domenii .dog. Poți vedea și lista completă de domenii.