Domeniul internet .center a apărut în anul 2014 și este adresat celor care doresc să își facă remarcată prezența în mediul online și vor să fie în centrul atenției.

În ultimii ani, au cunoscut o foarte mare dezvoltare centrele de orice fel din țara noastră, fie că vorbim de centre comerciale, medicale sau de afaceri.

Pentru a se diferenția de concurență și pentru a atrage mai mulți vizitatori, extensia .center le vine în ajutor celor care o dețin, contribuind la promovarea acestora, fiind o extensie sugestivă și memorabilă.

Cu toate că în străinătate centrele comerciale au o adevărată istorie, în țara noastră au început să apară doar în anul 1999. Până în zilele noastre, popularitatea lor a tot crescut, ajungând să fie preferate de foarte mulți clienți.

Și în cazul centrelor medicale putem vorbi de o dezvoltare în ultimul timp. Acestea au apărut acum 20 de ani în țara noastră, iar concurența este din ce în ce mai mare.

Ținând cont de faptul că internetul este cel mai utilizat mediu pentru căutat date, site-ul fiecărei afaceri reprezintă un pilon important în dezvoltarea acesteia.

Cui i se potrivește domeniul internet .center?

  • centrelor comerciale;
  • centrelor medicale;
  • centrelor de afaceri;
  • site-ului de promovare a centrului unui oraș cunoscut;
  • oricărei companii care are cuvântul ”center” în denumire;
  • centrelor universitare;
  • întrucât nu are nicio restricție la înregistrare, se potrivește tuturor doritorilor care vor să fie în centrul atenției.

Asigură-te că te faci remarcat și că atragi atenția asupra afacerii tale!

Vrei să înregistrezi un domeniu .center?

Mergi la înregistrare .center pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 8€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.12.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .center. Poți vedea și lista completă de domenii.