Mi-aş dori să închid Spiritul Crăciunului într-un borcan şi să mă bucur de el puțin câte puțin, în fiecare lună.

Harlan Miller

Ținând cont de importanța extraordinară ce i se acordă Crăciunului, merita să i se dedice și un domeniu internet, motiv pentru care în 2014 a fost introdusă pe piață extensia .christmas.

Spre deosebire de restul sărbătorilor, Crăciunul nu se rezumă doar la cele 3 zile din calendar, ci se întinde pe o perioadă mult mai mare, astfel încât putem afirma că este, mai mult decât orice, o stare de spirit.

Decorațiunile, aspectul festiv al orașului și întreaga agitație ne introduc în această atmosferă de sărbătoare atât de așteptată și de adulți, dar în special de copii. Magia sărbătorilor de iarnă o moștenim din familie, iar copilăria este perioada în care Crăciunul are un farmec aparte, dar asta nu ne împiedică să ne bucurăm la fel de mult și după ce creștem.

Întreaga lună decembrie (câteodată chiar și mai devreme) este dedicată acestei sărbători, cu tot ce înseamnă ea: prieteni, familie, decorațiuni, vacanță, mâncăruri, etc. Pentru a reuși să ne ducem la îndeplinire planurile, avem nevoie de ajutor pentru a găsi cadouri, pentru a găti, pentru petreceri, astfel încât să nu fim total epuizați.

Cel mai rapid și generos mod de a căuta soluții este internetul. Tocmai datorită accesului facil, oricine își poate expune ideile, produsele și serviciile pe internet. Pentru a te diferenția de concurență și pentru a te asigura că persoanele care au nevoie de răspunsuri aleg site-ul tău, domeniul internet .christmas te asigură că te faci remarcat.

Are avantajul de a nu avea nicio restricție la înregistrare, astfel că se adresează tuturor iubitorilor acestei sărbători. Fie că vorbim despre idei de cadouri, rețete de mâncare, idei de decorat, sugestii de vacanțe sau produse și servicii specifice Crăciunului, extensia .christmas se potrivește tuturor.

Ajută-i pe cei preocupați să nu piardă mult timp căutând informații și să ajungă mai ușor pe un site special făcut pentru nevoile lor. La noi poți cumpăra domeniul internet .christmas la prețul de 37 euro/an +tva.

Aici poți citi mai multe despre domeniile .christmas.

Alte sugestii de domenii potrivite pentru acest sezon: .gift, .holiday, .lighting, .recipes. Vezi aici toate domeniile pe care le găsești la noi.