Almost everything is fixable.

Steven Magee

Domeniul internet .repair este adresat celor care oferă servicii de reparații, transmițând ideea de profesionalism și credibilitate către cei care au nevoie de aceste servicii. Pe lângă faptul că nu are nicio restricție la înregistrare, .repair are și avantajul de a putea fi folosit și adaptat în orice sferă de activitate, în funcție de nevoile deținătorului.

Stă în natura lucrurilor ca acestea să nu dureze pentru totdeauna și la un moment dat să le apară diverse defecte. Conform zicalei ”lucrurile stricate se repară, nu se aruncă”, avem nevoie de persoane pricepute la care să apelăm când va fi cazul.

Dacă faci parte din categoria celor care reușesc să șteargă urmele pe care timpul le lasă asupra diverselor obiecte sau dacă poți să pui în funcțiune lucruri ce păreau că nu vor mai putea face asta, atunci extensia .repair te va ajuta să ieși în evidență, oferind credibilitate site-ului tău.

Fie că este vorba de reparații fizice sau de cele ale soft-urilor ce pot fi realizate și virtual, domeniul internet .repair se potrivește tuturor. Mai mult decât atât, acesta poate fi utilizat și de către cei care oferă sfaturi și lecții care îi pot ajuta pe ceilalți să repare singuri.

În urma dezvoltării tehnologiei și a utilizării internetului, a crescut numărul de dispozitive folosite și, totodată, și posibilitatea ca la un moment dat acestea să necesite anumite îmbunătățiri sau chiar reparații.

Indiferent că vorbim de partea fizică a echipamentelor sau de partea software, domeniul .repair răspunde nevoilor ambelor categorii. Este un nume sugestiv și îi ajută pe cei care caută ajutor să acceseze mai repede site-urile potrivite.

Împărtășește priceperea ta și asigură-i pe cei interesați că site-ul tău este de încredere, iar serviciile pe care le oferi sunt de cea mai bună calitate. Extensia .repair are scopul de a te ajuta să te remarci în mediul online și să fii ușor de găsit.

Vrei să înregistrezi un domeniu .repair?

Mergi la înregistrare .repair pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 8€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.08.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .repair. Poți vedea și lista completă de domenii.