Domeniul internet .dating, după cum îi spune și numele, este dedicat întâlnirilor romantice, fie ele tradiționale sau în mediul online. Cu toate că a doua variantă tinde să fie din ce în ce mai utilizată, nici întâlnirile clasice nu și-au pierdut farmecul.

Această extensie a apărut în 2014 cu scopul de a facilita socializarea în secolul vitezei și de a fi un sprijin pentru oamenii foarte ocupați. Tocmai timpul tot mai scurt dedicat activităților din mediul offline este unul dintre motivele care stau la baza dezvoltării site-urilor dedicare întâlnirilor.

.dating este o extensie scurtă, ușor de recunoscut și memorat, care ajută deopotrivă utilizatorii și deținătorii site-urilor. Dacă te adresezi anumitor categorii de public, poți ajunge mai ușor în atenția lor prin utilizarea unui nume foarte sugestiv urmat de această extensie și le vei ușura căutările.

Site-urile și aplicațiile pentru întâlniri în mediul online au devenit foarte populare odată cu dezvoltarea internetului. Înțelesul termenului ”întâlnire” a suferit diverse modificări de-a lungul timpului. În prezent, întâlnirile virtuale sunt tot la fel de utilizate precum cele tradiționale, sau poate chiar mai mult.

Ușurința cu care se pot crea legături în zilele noastre, indiferent de distanța fizică dintre persoane, influențează modul de socializare și aduce un plus internetului. Cu toate acestea, mediul online poate contribui la găsirea unei persoane potrivite, însă scopul final este tot o întâlnire în adevăratul sens al cuvântului.

Domeniul .dating este destinat și companiilor care oferă produse sau servicii potrivite întâlnirilor în mediul offline, cum ar fi: restaurante, florării, magazine de îmbrăcăminte, accesorii, cadouri, etc. De asemenea, .dating se potrivește și persoanelor care vor să împărtășească idei sau experiențe legate de acest subiect prin intermediul unui blog.

Indiferent de care variantă a întâlnirilor vorbim, extensia .dating sugerează ideea de romantism, însă cei care activează în acest domeniu trebuie să ofere vizitatorilor confidențialitate și să dea dovadă de profesionalism, pentru a-și crea o imagine bună și pentru a avea succes.

Vrei să înregistrezi un domeniu .dating?

Mergi la înregistrare .dating pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 19€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.08.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .dating. Poți vedea și lista completă de domenii.