Experts were once amateurs who kept practicing.

Amit Kalantr

Fii conștient de abilitățile tale și transmite-le celorlalți că pot avea încredere în produsele și serviciile oferite de tine fiindcă tocmai au întâlnit un expert. Ce contează cu adevărat nu este sfera în care activezi, ci să fii cel mai bun în ceea ce faci.

Indiferent de meseria pe care o ai, extensia internet .expert aduce un plus imaginii tale din mediul online, prezentându-te ca un specialist. Întrucât nu are nicio restricție la înregistrare, .expert se potrivește oricărei persoane sau companii care își propune să fie asociată cu termenii: profesionalism și competență.

Extensia poate fi folosită în orice domeniu de activitate deoarece peste tot este nevoie de oameni pricepuți. Ținând cont că internetul ocupă un loc foarte important în viața noastră, imaginea creată în mediul online trebuie să fie cât mai bună și cât mai apropiată de realitate pentru a atrage clienți și pentru a-i păstra.

Domeniul .expert te poate ajuta să te remarci printre multele site-uri existente și îți vine în sprijin sugerând vizitatorului încă de la prima citire a numelui site-ului că informațiile de aici sunt oferite de un expert.

Această extensie este potrivită și pentru cei care oferă diverse cursuri de specializare, scopul acestora fiind de a-i ajuta pe cursanți să devină cei mai buni în domeniul lor. În cazul acesta, numele site-ului poate fi ușor creat din numele activității urmat de .expert.

Dacă ești sigur că ești foarte bun în domeniul tău, nu fi modest! Fă-i conștienți de acest lucru și pe cei care îți vizitează site-ul, alegând extensia care să transmită cel mai ușor această informație, iar .expert își asumă acest rol și, totodată, poți economisi 37 euro la înregistrarea acesteia.

Vrei să înregistrezi un domeniu .expert?

Mergi la înregistrare .expert pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 8€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.09.2020.

Sau citește mai multe despre domenii .expert. Poți vedea și lista completă de domenii.