Pentru a ieși în evidență și a arăta că ești diferit, ce altă metodă mai bună poți alege pentru site-ul tău decât un domeniu internet .rocks? Pe lângă faptul că este ușor de recunoscut și de înțeles în aproape toată țările, domeniul nu are nicio restricție la înregistrare, fiind potrivit pentru cei care nu se identifică cu majoritatea.

Dacă în viața de zi cu zi îți place să fii altfel, transmite acest lucru și în mediul online alegând o extensie care nu este chiar foarte populară, însă are un impact asupra vizitatorilor site-ului.

Cui se potrivește domeniul internet .rocks?

  • Fără niciun dubiu, prima asociere a numelui domeniului este cu artiștii rock și activitățile conexe, fie că vorbim de fan club-uri, organizatori de evenimente sau case de discuri. Fiind un nume înțeles la nivel internațional, întâlnirea dintre artiști și fani nu este limitată la o țară sau regiune.
  • Separat de această primă asociere, orice companie poate alege .rocks, chiar dacă nu are legătură cu muzica. Numele extensiei transmite ideea de susținere și încurajare. Indiferent de domeniul de activitate, imaginea din mediul online are un impact destul de mare asupra potențialilor clienți, iar diferențierea de concurență este un factor pozitiv.
  • Blogurilor care vor să se facă remarcate printre celelalte care abordează aceleași teme. Prin adăugarea extensiei .rocks lângă numele activității principale faci site-ul mai vizibil în rândul cititorilor preocupați de subiectele respective.
  • Persoanelor ce își construiesc o imagine în mediul virtual, .rocks fiind un bun element de marketing în crearea unui brand personal.
  • Traducerea exactă a cuvântului ”rocks” este ”pietre”, iar în acest sens domeniul poate fi folosit de către geologi, fiind un nume potrivit științei pe care ei o studiază.

Termenul „rocks” are doar înțeles pozitiv, de aceea este potrivit în toate domeniile de activitate și pentru toate categoriile de utilizatori, fie ei artiști, companii sau bloggeri.

Vrei să înregistrezi un domeniu .rocks?

Mergi la înregistrare .rocks pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 4€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.09.2020..

Sau citește mai multe despre domenii .rocks. Poți vedea și lista completă de domenii.